4  Πράγματα που ξενερώνουν μια γυναίκα!

Oι γυναίκες σήμερα ξενερώνουν αρκετά εύκολα και γρήγορα είναι η αλήθεια. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιλογές στο άλλο φύλο να έχουν αυξηθεί, αφού πλέον οι τρόποι για να γνωρίσεις κάποιον είναι πάρα πολλοί.

Βέβαια δεν συμφωνώ προσωπικά στο να παρατάς μια γνωριμία, πόσο μάλλον μία σχέση με το παραμικρό, αλλά αν και εσύ φίλε άντρα επαναλαμβάνεις την ίδια αρνητική συμπεριφορά λογικό είναι και η άλλη να ξενερώσει.

Τι λοιπόν μας ξενερώνει πραγματικά και είναι καιρός να το κόψεις ή να το μειώσεις έστω ;

1.Να περιποιείσαι πιο πολύ την εμφάνιση σου από ότι εκείνη τη δική της. Αν η λακ που χρησιμοποιείς είναι παραπάνω από αυτή που βάζει η κοπέλα σου, αν θες περισσότερη ώρα στο μπάνιο για να ετοιμαστείς για μια έξοδο τότε κάτι δεν πάει καλά, από την άποψη ότι ναι μεν δεν είναι κακό να θες να έχεις μια προσεγμένη εμφάνιση, αλλά όπως και να το κάνεις η γυναίκα είναι που πρέπει να αργεί για να γίνει πιο όμορφη και αυτή είναι που πρέπει να είναι και η “κοκέτα” !

2.Η τσιγκουνιά

Λένε και μάλλον έχουν δίκιο, πως όσοι είναι τσιγκούνηδες με το χρήμα, είναι και στα αισθήματα. Αυτό εξηγείται εύκολα, αφού κάποιος που δεν θέλει να προσφέρει στη γυναίκα που έχει δίπλα του κάποια στοιχειώδη πράγματα, πολύ πιθανόν να μη είναι άνθρωπος που νιώθει και πολλά πράγματα.

3.Η μιζέρια

Ένα ακόμη πράγμα που δεν αρέσει σε μας τις γυναίκες είναι ο άλλος να είναι μίζερος. Δηλαδή δεν θέλουμε κάποιον στο πλευρό μας που θα μιλάει και θα κλαίει για τα προβλήματα που θα έχει στη ζωή του όλη την ώρα.

4.Κάποιες λεπτομέρειες

Τέλος υπάρχουν κάποια μικρά αλλά σημαντικά πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες. Για παράδειγμα η άσχημη αναπνοή, οι συνεχείς πλάκες και να μιλάς απότομα.