MasterChef: μεγάλη μάχη για την ασυλία ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους!

Επική μάχη θα δώσει η μπλε και η κόκκινη ομάδα σήμερα στο MasterChef ώστε να βγει αυτός που θα κερδίσει την ασυλία.

Η ομάδα που θα χάσει θα βγει αυτομάτως υποψήφια για αποχώρηση, δηλαδή οι 3 της ομάδας που θα χάσει εκεί που ήταν συμπαίκτες και συναγωνιστές θα ανταγωνιστούν για το ποιος θα φύγει. Αυτό είναι κάτι που κανένας από τα παιδιά δεν θέλει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο χθεσινό επεισόδιο η πράσινη ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε το έπαθλο και την ασυλία. Το έπαθλο ήταν η επίσκεψή τους σε ένα εστιατόριο, πραγματικά τα παιδιά το καταχάρηκαν. Ο Διονύσης, η Λία, η Ανούς έφαγαν εξαιρετικά πιάτα και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές.

Στη νέα δοκιμασία που ακολούθησε η κάθε ομάδα (μπλε, κίτρινη, κόκκινη) έπρεπε να ανοίξει ζυμάρι, να φτιάξει ζυμαρικά και να μαγειρέψει ένα νόστιμο πιάτο. Κι όλα αυτά σε 30 λεπτά. Η ομάδα που νίκησε ήταν η κίτρινη κι έτσι η κόκκινη και η μπλε μπάινουν σε νέα δοκιμασία.

Η κόκκινη ομάδα δεν αξιολογήθηκε καθόλου λόγω μίας αστοχίας, συγκεκριμένα ο Γιάννης κόπηκε ενώ μαγείρευε και δεν τήρησε τους κανόνες υγιεινής με αποτέλεσμα οι κριτές να μη δοκιμάσουν καθόλου το πιάτο τους.

Δείτε το τρέιλερ για το τι θα δούμε σήμερα:

MasterChef 5 - trailer Σάββατο 27.3.2021