On line Συνάντηση Μεντόρων του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για 8η συνεχή χρονιά, καλωσορίζει τους εθελοντές Μέντορες, επαγγελματίες από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

online training mentoring panepistimio iwanninwn

Οι Μέντορες θα συνεργαστούν με τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους του Τριτοβάθμιου Ιδρύματος, με σκοπό την έγκαιρη ενδυνάμωσή και υποστήριξή τους, για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα την πορεία προς την επαγγελματική ζωή.

Το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο είναι το μοναδικό ανάλογο πρόγραμμα που εφαρμόζεται στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, δημιουργεί με επιτυχία έδαφος εθελοντικής προσφοράς και συνθήκες διοχέτευσης της πολύτιμης γνώσης και εμπειρίας των Μεντόρων  για την καθοδήγηση νέων επιστημόνων.

Το Πρόγραμμα υποστηρίζουν με την εθελοντική συμμετοχή τους ιδιώτες επαγγελματίες, στο ρόλο του Μέντορα, και επιχειρήσεις/φορείς που επιθυμούν να συνεισφέρουν έμπρακτα στην ανάπτυξη των μελλοντικού ανθρώπινου δυναμικού της χώρας ενθαρρύνοντας τα στελέχη τους για ενεργή συμμετοχή σε αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων του 8ου κύκλου του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021. Σκοπός της συνάντησης είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των Μεντόρων για τη διαχείριση και ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής σχέσης mentoring με τους καθοδηγούμενούς τους.

Τους Μέντορες θα καλωσορίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ενώ τη συνάντηση θα συντονίσει ο κος Βλάσης Μάνος, Senior Trainer, Certified CCXP της OTE ACADEMY και η κα Έφη Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων υποστηρίζει τις δημιουργικές προοπτικές της νέας γενιάς και αναπτύσσει δεσμούς συνεργασίας, μέσω των Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας του, με την αγορά εργασίας.

Περισσότερα εδώ