Οι 6 καλύτερες Πρωταπριλιάτικες φάρσες για να δοκιμάσετε φέτος!

Το γέλιο είναι υπέροχο φάρμακο – και είναι το τέλειο αντίδοτο όταν οι καιροί είναι βάναυσοι και δύσκολοι. Η 1η Απριλίου αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να ελαφρύνετε τη διάθεση, τόσο τη δική σας, όσο και των φίλων και συγγενών σας.

oi 6 kalyteres prwtapriliatikes farses

Η φάρσα σας, δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη για να είναι αποτελεσματική – μερικές από τις καλύτερες ιδέες απαιτούν λίγο καλύτερο σχεδιασμό και συνήθως μηδενικό κόστος. Αν ψάχνετε για πιο περίπλοκα κόλπα, κάτι θα κάνουμε για εσάς!

Το μπαλονοδωμάτιο

Εντοπίστε μια πόρτα με παράθυρο στο σπίτι σας ή στο σπίτι του θύματός σας, και ετοιμάστε του μια έκπληξη που θα είναι εμφανής από την εξωτερική μεριά της πόρτας. Φουσκώστε και δέστε μεταξύ τους τόσα μπαλόνια, όσα χρειάζονται για να γεμίσουν το παράθυρο και να πείσουν το θύμα ότι το δωμάτιο γέμισε από κανονικά πολύχρωμα μπαλονάκια! Αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο creepy, και δεδομένου ότι ο φίλος ή ο συγγενής που θα αντικρίσει το θέαμα, έχει δει την ταινία «ΙΤ» και γνωρίζει τον Pennywise, φουσκώστε κόκκινα μπαλόνια και γράψτε πάνω τους: «You will Float too….».

Το μη ελεγχόμενο τηλεκοντρόλ

Το συγκεκριμένο κόλπο εγγυόμαστε ότι θα νευριάσει πολύ τον άνθρωπο που θα πέσει θύμα του. Πως γίνεται;;; Πάρτε το κεντρικό τηλεκοντρόλ του σπιτιού και βάλτε ένα μικρό διάφανο κομμάτι από σελοτέιπ στον σένσορα. Όσο σκληρά και να προσπαθήσουν να βρουν τι φταίει, δεν θα αλλάξουν ποτέ κανάλι…ακόμα και με νέες μπαταρίες!

Τρομακτικά «έντομα»

Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το κόλπο είναι η στρατηγική τοποθέτηση ψεύτικων εντόμων σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Αν δεν είστε εντομολάτρες, να έχετε ψεύτικα (;) ή ταριχευμένα (!) ζωύφια σπίτι σας, μπορείτε να φτιάξετε μερικά αθώα εντομάκια από χαρτί. Κρύψτε τα σε σημεία που ξέρετε ότι θα κοιτάξει το ανυποψίαστο θύμα σας, και περιμέντε αντιδράσεις! Μην παραλείψετε τα φωτιστικά! Όταν ανοίξει το φως, η μικρή Τερέζα θα κάνει την εμφάνισή της!

Μόνο μάτια!

Κολλήστε σε όλα τα αντικείμενα του ψυγείου σας, μικρά ματάκια, τα οποία θα σας κοιτάζουν όταν θα ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου. Σας πάει καρδιά να πιείτε μετά το γάλα ή να κόψετε στη μέση στο λεμονάκι που σας κοιτάζει με το χαριτωμένο βλέμμα του;;

Τι είναι αυτός ο θόρυβος;;;;

Τοποθετήστε, το λατρεμένο μας bubble wrap, κάτω από το χαλάκι του μπάνιου και ετοιμάστε μια δυνατή έκπληξη για αποτελεσματικό πρωινό ξύπνημα. Τι καλύτερο από έναν απρόσμενο και παράξενο ήχο την ίδια ώρα που το θύμα σου παλεύει να ανοίξει τα μάτια του;

Το ποτήρι που αψήφισε την βαρύτητα

Τοποθετήστε ένα ποτήρι με νερό ανάποδα πάνω στο γραφείο του θύματός σας και αφήστε τον να ψάχνει αποτελεσματικούς τρόπους για να σηκώσει το ποτήρι, χωρίς να κάνει Βενετία το γραφείο του. Για να πραγματοποιήσετε με επιτυχία αυτήν την φάρσα, θα χρειαστεί να γεμίσετε ένα ποτήρι με νερό, να καλύψετε το πάνω μέρος του με χαρτί και στη συνέχεια να το αναποδογυρίσετε γρήγορα στην επιφάνεια, που θέλετε να τοποθετήσετε το ποτήρι. Στη συνέχεια, με μεγάλη προσοχή, τραβήξτε το χαρτί και είστε έτοιμοι!

Καλή Πρωταπριλιά σε όλους!