Ο λάτρης της περιπέτειας BEAR GRYLLS επιστρέφει για ένα τολμηρό ταξίδι επιβίωσης!

Ο ειδικός στην επιβίωση και λάτρης της περιπέτειας Bear Grylls, επιστρέφει για ένα νέο, τολμηρό ταξίδι επιβίωσης στην άγρια φύση, παρέα με τους διάσημους καλεσμένους του, οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν τα όριά τους μέσα από απίστευτες σωματικές και πνευματικές προκλήσεις.

apostolh epibiwshs me ton bear grylls

Ο νέος κύκλος «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25 Απριλίου στις 21.00, αποκλειστικά στο National Geographic. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Κυριακή στις 21.00. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Κάθε εβδομάδα, ένας διάσημος καλεσμένος καλείται να αφήσει πίσω του τις ανέσεις του σπιτιού του και να ακολουθήσει τον Bear Grylls στα πιο ακραία περιβάλλοντα του πλανήτη, να αντιμετωπίσει τους φόβους του, να δοκιμάσει τα όρια του αλλά – και κάποιες φορές – να δοκιμάσει ορισμένες, όχι και τόσο νόστιμες «λιχουδιές» της φύσης. Ο Bear Grylls συνεχίζει να ωθεί τους καλεσμένους του στα άκρα, ταξιδεύοντας από τις ερήμους της Γιούτα έως τους Δολομίτες στην Ιταλία και τη Σιέρα Νεβάδα στην Καλιφόρνια, αναζητώντας ακόμα περισσότερες περιπέτειες.

Το παιχνίδι έχει όνομα και λέγεται «επιβίωση» όταν ο υποψήφιος για Emmy® ηθοποιός Terry Crews(Brooklyn Nine-Nine) συναντά τον Bear για ένα επικό ταξίδι στις επικίνδυνες εκτάσεις της Ισλανδίας επιχειρώντας να διασχίσουν τα παγωμένα, ορμητικά νερά ενός υπερχειλισμένου ποταμού, για να αποφύγουν την υποθερμία. Ο αγαπημένος του κοινού Bobby Bones (Breaking Bobby Bones), επιστρέφει με την αρραβωνιαστικιά του Caitlin Parker, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί στην αφιλόξενη άγρια φύση των ανατολικών όρων της Σιέρα Νεβάδα, όταν θα χρειαστεί να ακολουθήσουν τα ίχνη επικίνδυνων λιονταριών, να κατέβουν αμμολιθικά βράχια και να αναζητήσουν τροφή κάτω από παγωμένους καταρράκτες.

Στα νέα επεισόδια της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls», εμφανίζονται οι διάσημοι καλεσμένοι (σε σειρά εμφάνισης επεισοδίων):

  • Anthony Mackie – Βραβευμένος ηθοποιός (Avengers: Endgame, Captain America: Civil War, The Falcon and the Winter Soldier)
  • Terry Crews – Υποψήφιος για βραβείο Emmy® ηθοποιός και πρώην παίκτης του NFL (Brooklyn Nine-Nine, Deadpool 2, The Expendables)
  • DanicaPatrick–πρώην επαγγελματίαςοδηγός ράλι και η μοναδική γυναίκα νικήτρια του ράλι Indy Japan 300 το 2008
  • Rainn Wilson – Ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός (The Office, Utopia, Star Trek: Discovery)
  • Keegan-Michael Key – Βραβευμένος με Emmy® ηθοποιός και κωμικός (Brain Games, The Prom, Friends from College)
  • Danny Trejo – Βραβευμένος ηθοποιός (Machete, Sons of Anarchy)
  • Bobby Bones καιηαρραβωνιαστικιάτου Caitlin Parker –βραβευμένος τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής των ΗΠΑ και best seller συγγραφέας (The Bobby Bones Show, Δοκιμάζοντας τον Bobby Bones).

Η σειρά «ΑποστολήΕπιβίωσηςΜεΤον Bear Grylls» από τους Bear Grylls και Delbert Shoopman, είναι μια παραγωγή των Electus (a Propagate Company) και The Natural Studios. Executive producer για την Electus και τα The Natural Studios, είναι ο Bear Grylls μαζί με τους Chris Grant, Drew Buckley, Ben Silverman, Howard Owens, Liz Schulze, Rob Buchta και Delbert Shoopman. Executive producer για το National Geographic, είναι ο Bengt Anderson.