6 Σειρές να δεις τον Απρίλιο στο Netflix

Η Άνοιξη είναι εδώ, ο ήλιος λάμπει, και πιθανότατα έχετε αρχίσει τις βόλτες έξω στη φύση τα Σαββατοκύριακα. Ο περιορισμός των μετακινήσεων μετά τις 9, παραμένει αχώνευτος, αλλά το Netflix είναι εδώ, να μας κρατήσει παρέα και αυτόν τον μήνα. Από το ρομαντικό Bridgerton, μέχρι σειρές δράσης, περιπέτειες, ιστορικά δράματα, κωμωδίες, η λίστα μας έχει απ’όλα!

  1. The Irregulars
The Irregulars | Official Trailer | Netflix

Η σειρά ακολουθεί μια συμμορία παραβατικών εφήβων που χειραγωγούνται από τον μοχθηρό Dr Watson και τον μυστήριο συνεργάτη του Σέρλοκ Χολμς. Η συμμορία καλείται να εξιχνιάσει εγκλήματα που συμβαίνουν στο Βικτωριανό Λονδίνο.

  1. Outer Banks
OUTER BANKS Trailer (2020) Netflix

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα απροσάρμοστων εφήβων, που βρίσκει έναν χάρτη θησαυρού, ο οποίος κρύβει ένα παλιό θαμμένο μυστικό…

  1. Bridgerton
Bridgerton | Official Trailer | Netflix

Στην περίπτωση που δεν έχετε δει ακόμα το Bridgerton, απλά αναφέρουμε πως η σειρά ακολουθεί την Λονδέζικη ελίτ των αρχών του 19ου αιώνα. Οι πρωταγωνιστές αναζητούν την αγάπη και τον γάμο, τις πολιτικές συμμαχίες και το κουτσομπολιό κατά τη διάρκεια των κοινωνικών εκδηλώσεων. Αν μπορούσαμε να συνδυάσουμε το «Gossip Girl» και το «Περηφάνια και Προκατάληψη», το αποτέλεσμα θα ήταν το Bridgerton.

  1. Sherlock
BBC Sherlock (Season 1) Official Trailer

Η μοντέρνα εκδοχή του αριστουργήματος του Sir Arthur Conan Doyle, είναι ότι καλύτερο μπορείτε να δείτε σε σειρά. Οι ιστορίες του Σερλοκ Χολμς, στο σύγχρονο Λονδίνο, έχουν τα πάντα! Μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι τα: Μυστήριο, σαρκαστικό χιούμορ, περιπέτεια, πλεκτάνες και αναπάντεχες επιλύσεις. Επίσης, οφείλουμε να σας προετοιμάσουμε για τη διάρκεια των επεισοδιών, η οποία κυμαίνεται περίπου στη μιάμιση ώρα.

  1. Outlander
OUTLANDER - Season 1 Trailer

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, το Outlander πλέκει με περίτεχνο τρόπο το ρομάντζο με την ιστορική δράση. Η πλοκή αν και απλή στη σύλληψη, παραμένει εθιστική! Μια γυναίκα του 20ου αιώνα, μεταφέρεται με μαγικό τρόπο στη Σκωτία του 1743. Ο αγώνας της για επιβίωση στο αφιλόξενο (για αυτήν) περιβάλλον, την οδηγεί στο νεαρό Jamie…Η συνέχεια, ένα click μακριά…

  1. The Good Place

Τι συμβαίνει μετά το θάνατό μας; Σύμφωνα με τη σειρά, οι επιλογές είναι δύο. Είτε πας στο The Good Place, είτε καταδικάζεσαι να πας στο The Bad Place. Η πρώτη σεζόν ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων που προσγειώθηκαν στο The Good Place, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Χιουμορ, απρόσμενες καταστάσεις και φιλοσοφικά μαθήματα, είναι κάποια από τα στοιχεία που θα σας κρατήσουν στη σειρά. Τώρα που και η τελευταία σεζόν βρίσκεται στο Netflix, μπορείτε άνετα να δείτε τη σειρά από την αρχή μέχρι το τέλος!