MasterChef 5: αποχώρησε ο Στέφανος από το παιχνίδι

Μία απρόβλεπτη μονομαχία επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθώς ο Στέφανος αγωνίστηκε εναντίον της Μαρίας για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

apochorisi stefanos

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από τους 6 υποψήφιους που είχαμε σχηματίστηκαν 3 ζευγάρια, οι: Μαρία – Στέφανος, Νίκος – Αντώνης και Αλέξανδρος – Κωνσταντίνα, με τη διαδικασία των μαχαιριών.

Εκείνοι που επιλέχτηκαν από το αντίπαλό τους είχαν το δικαίωμα να διαλέξουν καμπάνια μη βλέποντας όμως το πιάτο αλλά τον δημιουργό του πιάτου. 3 καταξιωμένοι σεφ ετοίμασαν τα πιάτα τους για τις μονομαχίες: ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Μάνος Σαρρής.

MasterChef 5 | Βακιάρος, Σαρρής και Βαρθαλίτης επιστρέφουν για να δυσκολέψουν τους παίκτες

Η Μαρία νευρίασε πολύ που έμεινε να μονομαχήσει με τον Στέφανο καθώς ήταν και οι δύο στην τελική 8αδα, πριν τις επιστροφές, και δεν ήθελαν να μονομαχήσουν μαζί. Το ίδιο και ο εξώστης, που δεν του άρεσε καθόλου αυτό το ζευγάρι.

Ο Στέφανος (αναγκαστικά) διάλεξε τον σεφ Βαρθαλίτη κι έτσι κλήθηκε μαζί με την Μαρία να δημιουργήσει πιάτο αντιγραφής. Ένα υπέροχο τηγανιτό μπαρμπούνι με σάλτσα καρότου.

Ο Στέφανος είχε μία αστοχία στο τηγάνισμα, γεγονός που του έδωσε 28 βαθμούς έναντι 32 της Μαρίας κι έτσι έφυγε από το παιχνίδι.

MasterChef 5 | Στέφανος ή Μαρία; Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε

Εμφανός συγκινημένος στο τέλος είπε ότι δεν του άρεσε από την αρχή αυτή η μονομαχία και ότι τον επηρρέασε πολύ το συναίσθημα.
«Το ένιωθα. Δεν έπρεπε να είμαι με τη Μαρία κάτω. Και δεν το ήθελα. Η Μαρία με τη Μαργαρίτα είναι απο τα άτομα στο σπίτι με τα οποία είμαι πιο κοντά. Αυτό το κακό έχω απο μικρός δεν μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Αυτό που ξέρω είναι ότι φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Είμαι καθαρός»

Απόψε θα δούμε τα άλλα δύο ζευγάρια:

MasterChef 5 - trailer Σάββατο 17.4.2021