Tips βελτίωσης: Πώς να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη!

Αν νιώθεις τη ζωή σου σαν ένα παζλ, που αποτελείται από διάφορα  κομμάτια που είναι ωραία μεν, αλλά δεν συνδέονται μεταξύ τους, γιατί υπάρχουν κάποια κενά, μάλλον ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να βάζεις τη ζωή σου σε μία σειρά και τάξη.

Η ζωή του καθενός από εμάς περιλαμβάνει πάνω κάτω τους φίλους μας, την οικογένεια μας, τη σχολή ή τη δουλειά μας, και πιθανόν μια σχέση ή απλά έναν άντρα ή μια γυναίκα (αναλόγως) που περνάμε καλά μαζί.

Αν λοιπόν σε ένα από τα παραπάνω ή και σε όλα, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά, ότι θες να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις και ταυτίζεις τη καθημερινότητα σου με ένα “μπέρδεμα”, σου έχουμε εδώ τα κατάλληλα tips βελτίωσης!

Ξεκινάμε με κάτι απλό και πρακτικό.  Το θέμα “τι θα φορέσω” είναι κάτι που το σκεφτόμαστε όλοι μας κάθε μέρα, πριν πάμε στη δουλειά ή τη σχολή μας το πρωί και  ειδικά πριν από μία έξοδο. Οπότε για να μην μας παίρνει καμία ώρα και βάλε κάθε πρωί, προνόησε από το προηγούμενο βράδυ για τα ρούχα της επόμενης μέρας.  Ακόμη μπορείς να έχεις μαζί σου ρούχα που ταιριάζουν με όλα, όπως ένα απλό κοντομάνικο μονόχρωμο ή ένα φούτερ.

Για να διώξεις το άγχος από τη ζωή σου βρες τρόπους εκτόνωσης. Γυμναστήριο, γιόγκα, χορός, περπάτημα, λίγη χαλαρή μουσική, και ο σωστός ύπνος θα σε βοηθήσουν άμεσα.

Στη δουλειά σου βάλε μικρούς στόχους και ξεκίνησε από τα πιο εύκολα και μικρά που έχεις να κάνεις. Έτσι δεν θα πελαγώσεις, ούτε θα πέσεις με την μια στα βαθιά.

Προσπάθησε επίσης στον ελεύθερο σου χρόνο, να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια σου και τους φίλους σου. Είναι σημαντικό να περνάμε χρόνο με αυτούς που μας αγαπάνε και να μη τους έχουμε δεδομένους.