Τα 4 καλύτερα Video Games για ζευγάρια!

Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα να παίζεις video games με τον άνθρωπο που αγαπάς;; Ναι, να παίζεις με τους φίλους σου (!). Βέβαια….κάποια στιγμή στη ζωή σου, θα γνωρίσεις τον άνθρωπό σου και θα θελήσεις να μοιραστείς το πάθος σου για τα video games μαζί του.

4 kalytera video games gia zevgaria

Τα γούστα μπορεί να διαφέρουν, και αυτό το δεδομένο το έχουν λάβει υπόψη τους, οι κατασκευαστές παιχνιδιών, και έχουν δημιουργήσει παιχνίδια που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και τον δυο σας! Η λίστα μας περιλαμβάνει μια ποικιλία παιχνιδιών συνεργασίας και ανταγωνισμού, που όταν τα ξεκινήσετε, θα σας βρει το ξημέρωμα!

1.Super Mario World

New Super Mario Bros. DS (Co-Op) - Release Trailer

Αν ήσασταν παιδιά στα 90s, και μεγαλώσατε με video games, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πέσει στα χέρια σας το Super Mario World. Το παιχνίδι είναι υπέροχο όσο αφορά τις εναλλαγές των γύρων και παραμένει μια φοβερή εμπειρία ακόμα και αν το παίζετε ως ενήλικες μαζί με τον σύντροφό σας. Friendly tip: Προσπαθείστε να μην διαφωνήσετε για το ποιος θα πάρει τον Mario και ποιος τον Luigi!

2.Overcooked

Overcooked 2 – Launch Trailer | PS4

Το Overcooked είναι ένα παιχνίδι για εσάς που λατρεύετε το Μάστερ Σεφ. Σκοπός του παιχνιδιού, είναι να δημιουργήσετε τα κατάλληλα συστατικά που θα απαρτίζουν το πιάτο που σας έχει ζητηθεί. Το παιχνίδι απαιτεί συνεργασία, με τον κάθε παίκτης να περιστρέφεται κατά μήκος διαφορετικών σταθμών, για να ολοκληρώσει το πιάτο του. Το παιχνίδι χρειάζεται υπόμονή και συντονισμό κινήσεων και είναι ίσως από τα λίγα παιχνίδια για δύο παίκτες, που σε «αναγκάζει» να φωνάζεις στον συνεργάτη σου! Ο χρόνος κυλάει…πόσο γρήγοροι είστε;;;;

3.Worms

Worms Rumble - Launch Trailer | PS5, PS4

Ένα από τα all-time classic αγαπημένα παιχνίδια! Πρόκειται για ένα παιχνίδι γύρων, όπου αποτελείται από ομάδες συνθέτουν ανθρωπομορφικών worms, τα οποία προσπαθούν να εκμηδενίσουν την αντίπαλη ομάδα. Μπορείς να διαλέξεις εκκεντικά ονόματα για κάθε ένα από τα worms σου, να επιλέξεις τις φωνές τους, και να διαλέξεις πως θέλεις να μοιάζουν οι ταφόπλακές τους, όταν αναπόφευκτα θα εκτοξευτούν στο χάος. Είναι ένα στρατηγικό παιχνίδι, διασκεδαστικό, και εύκολο στην εκμάθηση. Οι γύροι του παιχνιδιού μπορούν να είναι τόσο γρήγοροι ή όσο αργοί επιθυμείτε. Στο χέρι σας είναι εξάλλου! Μπορείτε επίσης, να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία τρελών όπλων και να γίνετε, όσο δημιουργικοί θέλετε, στην αποστολή της καταστροφής της αντίπαλης ομάδας.

4.Dragon’s Crown

Dragon's Crown Pro - Co-Op Trailer | PS4

Για τα ζευγάρια οπαδούς του Dungeons & Dragons, έχουμε να προτείνουμε το επόμενο παιχνίδι! Το Dragon’s Crown είναι ένα 2D side- scrolling action RPG παιχνίδι, τοποθετημένο σε έναν φανταστικό κόσμο με όλες τις απαραίτητες τροπές που αρμόζουν σε μια τέτοια περιπέτεια. Το παιχνίδι υποστηρίζει μια ποικιλία στις κλάσεις χαρακτήρων, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Γιατί αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για ζευγάρια;;; Επειδή, απαιτεί συνεργασία!

Οι κλάσεις των χαρακτήρων μας, πρέπει να είναι συμπληρωματικοί. Τι εννοώ… Σε έναν κόσμο, όπως αυτός του Dragon’s Crown, ένας πιθανός συνδυασμός πολεμιστή με μάγου, μπορεί να λειτουργήσει καλά κατά τη διάρκεια των αποστολών. Το διασκεδαστικό μέρος του παιχνιδιού έρχεται, όταν βρείτε τις ισορροπίες των χαρακτήρων σας και του τρόπου παιχνιδιού σας.