7 Σημάδια που δείχνουν ότι σκέφτεται να σε κερατώσει

Η ιδέα και η σκέψη της απιστίας και ότι η κοπέλα σου ή το αγόρι σου υπάρχει περίπτωση, έστω και μικρή να σε κερατώσει, σίγουρα δεν είναι και η πιο ευχάριστη που μπορεί να περάσει από το μυαλό κάποιου ή κάποιας.

simadia pou deixnoun oti skeftetai na se keratwsei

Επίσης καλώς ή κακώς για μερικούς δεν είναι και τόσο εύκολο στο να γίνει αντιληπτό πάντα αν ο άλλος ή η άλλη σε απατάει. Ειδικά όταν δεν σου έχει δώσει κάποια αφορμή σημαντική και έχεις εμπιστοσύνη, θα δυσκολευτείς να το καταλάβεις.

Παρόλα αυτά, συγκεντρώσαμε κάποια στοιχεία που αποτελούν συνήθως αρχικές και βασικές ενδείξεις απιστίας, σε άντρες αλλά και σε γυναίκες και στις παρουσιάζουμε μία προς μία!

1.Προσέχει πιο πολύ την εμφάνιση

Έχει αρχίσει δηλαδή τα ψώνια στα μαγαζιά, άλλαξε ίσως άρωμα ή  look στα ρούχα ή κούρεμα, και αν μιλάμε για γυναίκα ίσως και χρώμα μαλλιών. Ειδικά αν μιλάμε για μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που ντύνεται, έτσι ξαφνικά, μάλλον έχουμε ένα τρανταχτό σημάδι που πρέπει να  σου κινήσει λίγο τις υποψίες.

2.Το κινητό και τα μάτια του

Δεν πάει ούτε στο μπάνιο χωρίς το κινητό πλέον και το έχει συνεχώς με κατεβασμένη την οθόνη, ώστε αν χτυπήσει και είσαι δίπλα να μην δεις ποιος στέλνει μήνυμα ή παίρνει τηλέφωνο. Επίσης το έχει συνεχώς στο αθόρυβο και καλά για να μην σας ενοχλούν.

3.Οι κωδικοί

Αν μέχρι στιγμής σε άφηνε να κάτσεις στο λάπτοπ ή να παίξεις με το κινητό ελεύθερα, πλέον έχει βάλει παντού κωδικούς και ως δικαιολογία χρησιμοποιεί τους «λόγους ασφαλείας». Επίσης αν ζητήσεις κάποιον κωδικό έρχεται και στο ξεκλειδώνει εκείνη τη στιγμή και καλά για διευκόλυνση, ώστε να μην χρειαστεί να στο δώσει.

4.Καυγάδες

Όλα πλέον του -της φταίνε και βρίσκει αφορμή να καυγαδίσετε πραγματικά με το παραμικρό. Αυτό βέβαια το κάνει, για να σου ρίξει το φταίξιμο και αν αποφασίσει να σε χωρίσει να μην έχει κάποια ευθύνη.

5.Διακοπές ξεχωριστά

Είτε είστε λίγο καιρό μαζί, είτε πολύ θα σου προτείνει κάποιες μέρες να πάτε ξεχωριστά διακοπές, για να ανανεωθεί η σχέση σας. Μπορεί να ισχύει πράγματι βέβαια αυτό, αλλά αν δεν στο έχει ξαναπεί, ίσως να κρύβει κάτι και να θέλει να δράσει χωρίς ενοχλήσεις από μεριάς σου.

6.Νέο όνομα

Ξαφνικά αρχίζει να σου μιλάει για έναν νέο φίλο ή μια νέα φίλη από την σχολή ή την δουλειά. Μπορεί να σου πει ότι γνωρίζονταν από παλιά για να μην σου κινήσει τις υποψίες και πως τώρα ήρθαν πιο κοντά και κάνουν πολύ παρέα. Έτσι θα δικαιολογεί και τις ώρες που θα λείπει.

7.Σε αποφεύγει στο κρεβάτι

Βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνετε πλέον σεξ συχνά ή και καθόλου, όπως για παράδειγμα ότι πονάει το στομάχι ή έχει κουραστεί σήμερα πολύ.