Πώς θα δημιουργήσεις δυνατές φιλίες!

Έστω ότι είσαι σε μια παρέα και έχεις πολλούς φίλους ή φίλες που τα πάτε αρκετά καλά και ταιριάζετε σαν χαρακτήρες και στα πράγματα που σας αρέσουν.

Είστε δηλαδή όλοι λίγο πολύ, τύποι που σας αρέσουν τα ταξίδια, ή η ίδια μουσική, οι ίδιες ταινίες ή είστε της σχέσης ή όχι.

pws tha dimiourgiseis dinates filies

Αν είσαι δηλαδή από τους ανθρώπους με τους πολλούς γνωστούς και φίλους αλλά όχι με τους καλούς και λίγους κολλητούς,δες πώς να δημιουργήσεις δυνατές φιλίες.

Άρχισε να μοιράζεσαι πιο πολύ όχι μόνο τα καλά και τα ωραία που σου συμβαίνουν στη δική σου ζωή, αλλά και τις δύσκολες στιγμές, τα προβλήματα που έχεις και νιώθεις την ανάγκη για μια παραπάνω υποστήριξη. Έτσι αν επίσης έχεις να κάνεις με πιο κλειστούς ανθρώπους, θα αρχίσουν και εκείνοι με την σειρά τους να σου ανοίγονται σιγά σιγά, γιατί σημαντικό δεν είναι τόσο να μιλάς, αλλά και να ακούς.

Tip: όταν είσαι με τους φίλους σου άσε το κινητό σου στη άκρη και ξέχνα λίγο τα stories στο Instagram!

Σημαντικό επίσης για να έχεις δυνατές φιλίες είναι να μη βιάζεσαι να επενδύεις σε ανθρώπους υπεραναλύοντας τις καταστάσεις. Απλά ζήσε καλά με τους φίλους σου, βγείτε για καφέ, ποτό, άραξε σε σπίτια και μην κάνεις πράγματα για να φαίνεσαι σούπερ! Όσοι είναι θα σε εκτιμήσουν για αυτό που είσαι.

Τέλος να μην ξεχνάς όταν κάνεις νέες παρέες και φίλους να αφήνεις στο περιθώριο τους ήδη φίλους σου που έχεις και που τους ξέρεις πιο πολύ καιρό ίσως και σου έχουν σταθεί στο παρελθόν όταν τους χρειαζόσουν. Είναι βέβαια λογικό στην αρχή που αρχίζεις να δένεσαι με τους νέους σου φίλους να περνάτε και πιο πολύ χρόνο μαζί, ώστε να δέσει αυτή η φιλία, αλλά το να παραμελείς τους ήδη καλούς σου φίλους δηλώνει άσχημη συμπεριφορά.