Τα 3 καλύτερα ερωτικά ταιριάσματα ζωδίων

Όλες οι σχέσεις απαιτούν δουλειά αν και σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο πόσο κλικ σου κάνει κάποιος.  Με άλλα λόγια, εξαρτάται από το πόσο ταιριαστοί είστε.

erwtika tairiasmata zwdiwn

Εάν οι προηγούμενες σχέσεις, σας έκαναν να νιώθετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ και θέλετε με τον επόμενο να είναι όλα πολύ πιο εύκολα και ομαλά, δεν θα ήταν ίσως άσχημη ιδέα να δείτε, αν ταιριάζετε σύμφωνα με τα ζώδια. Η αστρολογία κάποιες φορές μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρει χρήσιμη καθοδήγηση για το ποιος θα μας κάνει το  κλικ με το καλύτερο μακροπρόθεσμα  τρόπο, εφόσον πιστεύουμε βέβαια  ότι τα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου είναι καλύτερα για σχέσεις.

Ενώ οποιοδήποτε ζευγάρι ζωδίων μπορεί σίγουρα να κάνει μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, τα συμβατά ζώδια μπορεί να έχουν ένα πλεονέκτημα επειδή βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Βέβαια δεν γίνεται να βασίσουμε την επιλογή συντρόφου στα ζώδια. Υπάρχει όμως περίπτωση, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, να ταιριάξουν καλύτερα δυο άνθρωποι. 

Ποια είναι λοιπόν τα 3 καλύτερα ερωτικά ταιριάσματα ζωδίων;

Κριός και Υδροχόος

Ο Κριός και ο Υδροχόος είναι η τέλεια ισορροπία φίλων και εραστών. Και οι δύο  έχουν απεριόριστη ενέργεια και είναι ενθουσιασμένοι που έχουν έναν σύντροφο που μπορεί να  αντέξει την τρελή πορεία της ζωής τους. Μπορούν να καταλαβαίνουν επίσης την ανάγκη του άλλου για προσωπικό χώρο, οπότε δεν θα τον πιέσουν. Κανένα από τα δύο ζώδια δεν είναι  ιδιαίτερα ρομαντικό με την παραδοσιακή έννοια. Αντ ‘αυτού, δημιουργούν το είδος του ρομαντισμού και της οικειότητας που λειτουργεί καλύτερα μόνο για αυτούς. Το μόνο ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν αυτοί οι δύο είναι η εκρηκτικότητά τους. Οπότε χρειάζονται μια  προσεκτική  επικοινωνία, ειδικά στην αρχή. Όμως έχουν μεγάλες δυνατότητες σχέσης.

Ταύρος & Σκορπιός

Ο  Ταύρος και ο παθιασμένος Σκορπιός μπορεί να μην φαίνονται να είναι ιδανικοί μαζί στην αρχή, αλλά είναι εξαιρετικά κατάλληλοι ο ένας για τον άλλο. Ο Ταύρος είναι αξιόπιστος, ζεστός, πιστός και αισθησιακός, δηλαδή ό,τι θέλει ο Σκορπιός βαθιά. Ο Σκορπιός μπορεί να λειτουργεί ως μυστηριώδης και ίσως ακόμη και να είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά αυτό το ζώδιο του νερού έχει μεγάλη καρδιά. Φυλάσσεται επειδή προσπαθεί να προστατεύσει την ευαίσθητη πλευρά του, αλλά με τον Ταύρο, μπορεί να νιώσει ασφάλεια και να ανοιχτεί. Το σίγουρο είναι ότι παίρνουν και οι δύο σοβαρά τις σχέσεις τους και η αισθησιακή πλευρά του Ταύρου είναι το τέλειο ταίριασμα για τον ερωτικό Σκορπιό. 

Καρκίνος και Ιχθύς

Όταν ο Καρκίνος και ο Ιχθύς πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, μπορεί πραγματικά να αισθανθούν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους.Και τα δύο είναι ζώδια του νερού, έτσι μπορούν να   κατανοούν και να  εκτιμούν την ανάγκη για μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Ο Ιχθύς έχει μια ισχυρή ενσυναίσθηση που επιτρέπει στον προσεκτικό καρκίνο να ανοιχτεί. Και η αφοσίωση του Καρκίνου στον σύντροφό του  κάνει έναν Ιχθύ να νιώσει τον ρομαντισμό που πάντα ονειρευόταν. Πρόκειται για μια σχέση που βασίζεται στην αληθινή συναισθηματική οικειότητα, που δημιουργεί έναν δεσμό που μπορεί εύκολα να διαρκέσει μια ζωή. Απλώς πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην χαθούν πολύ στον ευτυχισμένο κόσμο της φαντασίας τους και να ξεχάσουν την πραγματική ζωή.