Πώς να διώξεις κάποιον που στην πέφτει;

Κορίτσια μου, έχουμε καιρό να τα πούμε, αλλά θα επανορθώσω! Θα σας περιγράψω εδώ κάποιους τρόπους για να διώξεις κάποιον, που πολύ απλά θα το πω, στην πέφτει, με τέτοιο τρόπο, που κατά πάσα πιθανότητα, θα τον κάνεις να μην έχει τι να πει και άρα να φύγει, πετυχαίνοντας έτσι τον σκοπό σου.

pws na diwkseis kapoion pou stin peftei

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους όμως. Έχεις βγει εσύ με την φίλη σου ή τις φίλες σου. Βέβαια γνώμη μου είναι κι αυτό που έχω δει να γίνεται, όσες λιγότερες τόσο το καλύτερο! Δεν θα πάει εύκολα, ένα άτομο σε παρέα πολλών.

Είσαι λοιπόν εσύ για ένα ποτάκι, βράδυ σε ένα μπαρ και ξαφνικά, χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί ούτε καν ένα βλέμμα προηγουμένως, έρχεται ο τύπος και σου πιάνει κουβέντα. Ειδικά αν είναι του μαγαζιού, θα του είναι πιο εύκολη η πρώτη προσέγγιση, γιατί μπορεί να σας κεράσει και κάποιο ποτό.  

Πιάνει λοιπόν την κουβέντα κι έστω ότι δείχνει λίγο παραπάνω ότι έχει αυτοπεποίθηση, ότι θα αρέσει σίγουρα σε μια κοπέλα από την παρέα σας και όσο σας μιλάει και σας ρωτάει αρχικά τα κλασσικά, όπως «πώς σε λένε», «πόσο είσαι» και «τι σπουδάζεις»,τον παρατηρείς και βλέπεις μια έξτρα άνεση. Αυτό εμένα προσωπικά τουλάχιστον δεν μου αρέσει, η αίσθηση δηλαδή ότι ο άλλος νομίζει ότι σίγουρα θα βρει ανταπόκριση γιατί μπορεί να είναι ωραίος ή να το έχει με το λέγειν, και θέλω πάντα να του πω «χαλάρωσε λίγο», αλλά στην αρχή συγκρατούμαι.  

Οπότε μετά τις πρώτες, τυπικές κουβέντες θα πάμε στον δεύτερο γύρο ερωτήσεων, εκεί που εσύ δεν θες να μιλήσεις άλλο, γιατί δεν σου αρέσει και πόσο ευγενική να είσαι, και που άλλος αρχίζει να το παίρνει πάνω του όσο μένει και να αρχίζει άρα τα γελάκια, τα πειράγματα και φυσικά θέλει να φέρει σε κόντρα μια από όλες τουλάχιστον, εκτός αν μιλάει το ίδιο σε όλες στην παρέα, και όποια μετά ξεχωρίσει, θα το αποφασίσει.  

Εδώ λοιπόν φίλη μου, θα σου δώσω μερικά παραδείγματα με ατάκες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο άλλος και τι να του απαντήσεις για να τον διώξεις μια ώρα αρχύτερα!

 «Το ζώδιο σου είναι από τα χειρότερα». Ναι, καταρχάς υπάρχουν και άντρες που θα στηριχτούν σε αυτό το θέμα για να μιλήσουν με κάποια, κι ας είναι πιο «γυναικείο». Οπότε σε αυτή του την φράση θα του απαντήσεις πολύ απλά, πως ναι έχει δίκιο και ότι είναι καλύτερο για όλους να μη μπλέξει, ότι δεν αξίζει. Εξάλλου σου έχει δώσει εδώ την τέλεια αφορμή να τον «παίξεις» με κάτι που ισχυρίστηκε,επίτηδες ή όχι εκείνος και να του πεις να μην ασχοληθεί άλλο. Αυτό δηλαδή που θες και εσύ.  

« Έχω πάει στην πόλη σου και είναι χάλια».  Μία είναι η απάντηση εδώ: «Δεν με νοιάζει» Και ειδικά αν έχεις το ανάλογο ύφος και πιστεύεις αυτό που λες εκείνη τη στιγμή, αλλά όχι σε βαθμό ειρωνείας ή να το παίζεις υπεράνω εσύ, τότε μπορεί ακόμη και σε δευτερόλεπτα ο άλλος να έχει φύγει. Γιατί ναι μεν είναι όλες οι γνώμες δεκτές, αλλά μόλις σε γνώρισε, αν θέλει να σε μάθει καλύτερα, ας είναι και λίγο πιο προσεκτικός με το πώς εκφράζει κάτι.  

«Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω;» 

Εδώ έχουμε σίγουρα μια κλασσική ατάκα για πέσιμο, που δυστυχώς ακόμη την χρησιμοποιούν και απλά απαντάς αδιάφορα τελείως, κάτι του τύπου μην μπεις καν στον κόπο και έχεις ξεμπερδέψει.   Τέλος γενικά αν δεις ότι δεν φεύγει με τίποτα ο τύπος, πετάς ένα ότι νυστάζεις και δουλεύεις αύριο, μπορείς επίσης να πεις ότι δεν νιώθεις καλά και μαζί με την φίλη σου να φύγετε,Αν επιμείνει για κάποιο τηλέφωνο ή social media, ζήτα το δικό του, πες ότι θα τον πάρεις ή αντίστοιχα ότι θα τον κάνει add και φύγε με ελαφρά!