Ξαφνικά ελεύθερη; Πώς θα επιβιώσεις στον κόσμο των singles;

Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο να είσαι single, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο χάλια όσο μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου.

pws tha epibiwseis ston kosmo twn singles

Υπάρχουν  πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να είσαι ξανά χαρούμενη, ανεξάρτητα από το πότε ακριβώς χώρισες. Κάθε κατάσταση εξάλλου έχει πάντα και τα θετικά της, όσο δύσκολη ή στενάχωρη αν είναι.

Ο κόσμος των singles στον οποίο μπαίνεις ξανά, είναι η ευκαιρία σου να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, να σε αγαπήσεις και να σε μάθεις, αλλά και να κάνεις ότι δεν μπορούσες ενδεχομένως μέχρι τώρα. Κυνήγησε τα επαγγελματικά σου σχέδια ,ξεκίνησε νέα χόμπι και φυσικά γνώρισε κόσμο. 

1. Απόλαυσε την ελευθερία σου

 Πλέον δεν θα έχεις άλλους καυγάδες ή συμβιβασμούς. Δεν θα σε στεναχωρεί ο σύντροφός σου. Θα έχεις την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις , όποτε το θέλεις χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις το πρόγραμμα σου για κανένα αγόρι. Βέβαια οι σχέσεις έχουν κι αυτές εννοείται τα καλά τους και είναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με κάποιον , αλλά δεν θα πεθάνεις κιόλας επειδή είσαι ελεύθερο κορίτσι.

Μην πιέσεις όμως τον εαυτό σου και μην ψάχνεις απεγνωσμένα για τον επόμενο σύντροφο. Τώρα είναι ώρα και ευκαιρία να χαρείς την ελευθερία σου και αυτά που σου αρέσουν πιο πολύ.

2. Άρχισε νέες δραστηριότητες

Μπορεί στον πρώην σου να μην άρεσαν τα ίδια χόμπι με σένα και να χρειάζονταν να συμβιβαστείς. Όμως τώρα θα κάνεις ξανά επιτέλους χορό ή τέννις ή ότι άλλο σου αρέσει εσένα πραγματικά ή θα ξεκινήσεις το γυμναστήριο, που τόσο πολύ ήθελες. Αν κάτι δεν αρέσει στο αγόρι σου, δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να το σταματήσεις. Μην αφήνεις κανέναν να ελέγχει το πώς θα ζήσεις τη ζωή σου.

3. Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους σου

Μπορεί να έχεις μόνο μια ή δύο κολλητές φίλες αλλά συνήθως θα τις ξέρεις χρόνια και θα είσαι σίγουρη ότι θα είναι πάντα εκεί για σένα.  Είναι καιρός λοιπόν αν τις είχες παραμελήσει να αρχίσεις ξανά να περνάς χρόνο μαζί τους και να επανασυνδεθείτε. Βέβαια πάντα μπορείς να κάνεις νέου φίλους είτε μέσα από κάποιο χόμπι, είτε στη δουλειά, είτε στη σχολή.

4. Να βρίσκεσαι κοντά στην οικογένειά σου

Οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για σένα και θα είναι πάντα εκεί είναι η οικογένεια σου και ειδικά οι γονείς σου και τα αδέλφια σου. Πέρασε χρόνο μαζί τους, κοιμήσου ένα βράδυ στο σπίτι αν έχεις φύγει και μένεις μόνη σου, πήγαινε μαζί τους λίγες διακοπές, πηγαίνετε για φαγητό ή απλά συζητήστε. Αυτές είναι στιγμές ανεκτίμητες.

5. Ξέχνα το παρελθόν

Το πιο σημαντικό είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να ζεις στο παρόν. Είτε ήταν δική σου απόφαση ο χωρισμός, είτε όχι, σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Αλλά όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν και είναι το καλύτερο για σένα να απολαύσεις την πλήρη ελευθερία που έχεις τώρα, να είσαι ευγνώμων για την κάθε μέρα που έρχεται και για τη ζωή σου.