Crescendo | TEDxUniversityofMacedonia 2021

Το TEDxUniversityofMacedonia για όγδοη χρονιά ετοιμάζεται για το δικό του “Crescendo” στις 8 Μαΐου 2021.

crescendo university of macedonia

Η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης γίνεται η virtual οθόνη του TEDxUniversityofMacedonia. Κάθε ιδέα που αξίζει να διαδοθεί είναι μια ώθηση για να διατηρήσουμε τον ρυθμό στη ζωή μας.

Με 7 ομιλίες και 3 performances η φετινή διοργάνωση “μεγαλώνει” ακόμα περισσότερο και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αφού θα λάβει τη μορφή ενός Virtual Experience!To Crescendo χαρακτηρίζεται ως ένας μουσικός όρος ο οποίος αναφέρεται στην βαθμιαία αύξηση της έντασης. Προερχόμενο από την ιταλική λέξη cresere, που σημαίνει “μεγαλώνω”, αφορά το σημείο του κομματιού όπου προοδευτικά ο ήχος αυξάνεται. Μεταφορικά χρησιμοποιείται για να περιγράψει την διαδικασία της κλιμάκωσης.

Άλλωστε, συχνά εστιάζουμε στην ύψιστη στιγμή ξεχνώντας ότι η πορεία πριν την κορυφή είναι εξίσου σημαντική.Το θέμα μας θυμίζει πως σε έναν κόσμο αβέβαιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο, η συνεχής εξέλιξη είναι αναπόφευκτη, καθώς η ανάπτυξη και η αλλαγή είναι εναρμονισμένες με τη ζωή τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

Έτσι και το Crescendo του 8ου TEDxUniversityofMacedonia στις 8 Μαΐου 2021 έρχεται είτε με τρόπο ρυθμικό είτε ξαφνικό να φέρει μια νότα αλλαγής μέσω ενός Virtual Experience.

Για την αγορά των εισιτηρίων πατήστε στο παρακάτω link: https://www.ticketservices.gr/…/tedxuniversityofmacedonia/basic εισιτήριο – 5 ευρώ
(περιλαμβάνει την διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω της πλατφόρμας Crowdcast και την αποστολή newsletter με εκπτωτικά κουπόνια και διαφημιστικό υλικό.)Premium εισιτήριο – 8 ευρώ [ limited delegate bag ]
(περιλαμβάνει την διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω της πλατφόρμας Crowdcast και επιπλέον την αποστολή limited delegate bag με προϊόντα εταιριών, εκπτωτικά κουπόνια, το badge του θεατή και αναμνηστικά δώρα σχετικά με τη διοργάνωση )**ΠΡΟΣΟΧΗ στο email επιβεβαίωσης αγοράς αυτού του εισιτηρίου θα δίνεται το link για το ανάλογο google form, στο οποίο θα συμπληρώσεις τα στοιχεία αποστολής της τσάντας.

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε με το email : info.tedxuom@gmail.com ****Οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα μετάδοσης θα σας αποσταλούν ως και τις 30 Απριλίου 2021 στο email που δηλώσατε κατά την αγορά του εισιτηρίου.**Η Agenda της εκδήλωσης θα αναρτηθεί λίγες μέρες πριν την προβολή του event.#TEDxUniversityofMacedonia#TEDx#event#virtualevent#virtualexperience#TEDxevent