Μήπως θα χωρίσεις μέχρι το καλοκαίρι; Δες τα σημάδια!

Έρχεται το καλοκαίρι σιγά σιγά και σε πολλούς δημιουργούνται σκέψεις του τύπου, αν θέλω να έχω σχέση μια τέτοια εποχή ή όχι.

mipws tha xwriseis mexri to kalokairi

Βέβαια για να σκέφτεται κανείς έτσι, ίσως να μην τον καλύπτει εντελώς και στο 100 % η σχέση που έχει, αλλά και πάλι μόνο εσύ ξέρεις τι πραγματικά θες και τι γίνεται στη ζωή σου.

Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που ενώ έχουν μια καλή σχέση και χωρίς να συμβαίνει κάτι εξαιρετικά κακό ή να υπάρχει πρόβλημα, δεν θέλουν ειδικά το καλοκαίρι να νιώθουν καμία μορφή πίεσης ή δέσμευσης.

Εξάλλου όπως είναι γνωστό, μαζί με την άνοδο της θερμοκρασίας, ανεβαίνει και η διάθεση για φλερτ και νέους έρωτες. Έτσι λοιπόν πολλοί, άντρες και γυναίκες θέλουν να είναι ανέμελοι, να πάνε τις διακοπές τους σε νησιά, να γνωρίσουν κόσμο και απλά να περάσουν καλά, ελεύθεροι και ωραίοι!

Αν λοιπόν κάπως έτσι νιώθεις και εσύ, και βλέπεις τον εαυτό σου στις παραπάνω γραμμές και προβληματίζεσαι έντονα τι θα κάνεις με την σχέση σου από Ιούνιο και μετά, δες τα παρακάτω σημάδια, που μαρτυρούν χωρισμό γρήγορα,σκέψου μετά τι θες από την ζωή σου σε αυτή τη φάση και από την σχέση και πράξε αναλόγως!

1.Δεν σε νοιάζει αν το αγόρι σου ή το κορίτσι σου, διαβάζει τα μηνύματα στο messenger και δεν απαντάει αμέσως.

Δηλαδή πλέον δεν θες να μιλάτε όλη την ώρα και να είσαι πάνω από το κινητό σου. Και μια φορά την μέρα να έχεις νέα του-της, για σένα φτάνει και περισσεύει. Έτσι έχεις και την παραπάνω ελευθερία να βγεις, να διασκεδάσεις και να ξέρεις ότι δεν θα στείλει και πολλά μηνύματα. Και συ βέβαια δεν θα κάτσεις και να τον-την ψάξεις στα τηλέφωνα. Όταν όμως σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα έχει χαθεί ο έρωτας και το πολύ ενδιαφέρον, θες απλά να κάνεις ότι γουστάρεις και να μην δίνεις αναφορά σε κανέναν ή καμία.

2.Θες την ελευθερία σου και το δείχνεις.

Είσαι το μόνο άτομο με σχέση ανάμεσα στην παρέα σου και δεν σου αρέσει πλέον και πολύ αυτή η κατάσταση. Βλέπεις που όλοι κανονίζουν για κάποιο νησί το καλοκαίρι και συ νιώθεις την υποχρέωση να περιμένεις από το αγόρι σου ή την κοπέλα σου να δείτε τι θα κάνετε μαζί πρώτα. Ζηλεύεις κατά κάποιο τρόπο που θα πάνε αντροπαρέα ή κοριτσοπαρέα διακοπές, θα είναι όλη μέρα στην παραλία και το βράδυ στα κλαμπ, και συ ακόμη δεν έχεις σκεφτεί τίποτα.

3.Βρίσκεις δικαιολογίες για να μην αποφύγεις τις προτάσεις που σου κάνει.

Είτε θα πεις λοιπόν, ότι έχεις παραπάνω δουλειά ξαφνικά, είτε ότι αρρώστησες, είτε ότι διαβάζεις για την εξεταστική από τώρα για να καλύψεις τα κενά σου και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή πάλι. Όπως και να έχει δεν θες να είσαι συνέχεια μαζί του-της, και νιώθεις πίεση όταν θα πρέπει επιτέλους να πεις ναι σε έξοδο, γιατί είναι η σχέση σου και για πόσο να «κρύβεσαι»;

4.Κοιτάς από δω κι από κει.

Όταν βγαίνεις έξω με τους φίλους σου ή τις φίλες σου, και δει μια ωραία κοπέλα ή έναν ωραίο, κατευθείαν θα εστιάσεις, θα «παίξεις» λίγο με τα βλέμματα, θα χαμογελάσεις και φυσικά θα σχολιάσεις το «πρόσωπο» με την παρέα σου. Γενικά δηλαδή γίνεται πολύ φλερτ, θες και συ αυτή την παραπάνω επιβεβαίωση, σου αρέσει να «καυλαντίζεις» με μηνύματα σε facebook και Instagram και να κάνεις τα like σου.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν ισχύουν τα παραπάνω, ούτε είσαι 100% πιστός-ή στη σχέση, από την στιγμή που σου αρέσει να κοιτάς και λίγο αλλού, έστω κι αν μένεις μόνο σε μηνύματα και likes, ούτε είναι ωραίο που αποφεύγεις τον άλλον, ούτε που νιώθεις πίεση. Και όλο αυτό δεν είναι καλό ούτε για σένα, ούτε για τον σύντροφό σου. Οπότε θα σου πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά τι θες και αν δεν σε καλύπτει για τους χ,ψ λόγους η σχέση σου, απλά χώρισε και ζήσε το καλοκαίρι σου όπως το θες εσύ χωρίς δεσμεύσεις και σχέσεις!