Διακοπές ξεχωριστά; Όταν ένα ζευγάρι πάει διακοπές χώρια!

Ένα από τα θέματα κάθε καλοκαιριού είναι, όταν βρίσκεσαι σε σχέση, αν θα πας διακοπές με το ταίρι σου ή με την παρέα σου.

Προσωπικά  βέβαια θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να τα συνδυάσεις και τα δύο.

Δηλαδή λίγες μέρες με την κοπέλα σου ή το αγόρι σου και μερικές μέρες με την παρέα σου. Έτσι κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα και εσύ θα έχεις ένα πραγματικά γεμάτο καλοκαίρι.

Ας δούμε όμως τι γίνεται ούτως ή άλλως σε κάθε περίπτωση. Καταρχάς αν είσαι λίγο καιρό με κάποιον μπορεί να μην τεθεί καν το ζήτημα των πρώτων σας κοινών διακοπών και το ταίρι σου να έχει ήδη κανονίσει, πριν καν σε γνωρίσει, διακοπές με τους φίλους ή τις φίλες της. Αν ισχύει κάτι τέτοιο και συ θες πολύ να πάτε κάπου μαζί διακοπές,έστω και ένα διήμερο, μπορείς να προτείνεις έναν κοντινό προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο, ώστε να ανανεωθείτε μαζί και να αλλάξατε παραστάσεις από την καθημερινότητα.

Από την άλλη αν είστε πιο πολύ καιρό μαζί και ο φίλος σου ή η φίλη σου δεν θέλει να περάσετε λίγες μέρες οι δύο σας, κάνοντας  μπάνια και  βόλτες σε ένα νησάκι, καλό θα ήταν να το συζητήσετε, σε ήπιους βέβαια τόνους. Μπορεί να υπάρχει κάποια πρακτικού τύπου αιτία, όπως το ότι δεν έχει πολλές μέρες άδεια. Βέβαια αν είναι αυτός ο λόγος, τότε μια μίνι απόδραση ένα Σαββατοκύριακο, όπως σου προτείνουμε παραπάνω, είναι πάλι μια καλή λύση, και έτσι θα δεις αν πραγματικά θέλει να μείνετε λίγο μόνοι σας ή αν απλά σε αποφεύγει με δικαιολογίες.

Στο θέμα βέβαια των κοινών διακοπών ενός ζευγαριού, μερικοί υποστηρίζουν ότι μερικές μέρες χώρια κάνουν καλό σε μια σχέση, ειδικά μάλιστα αν υπάρχει στη μέση συγκατοίκηση, οπότε ούτως ή άλλως περνάς πολλές ώρες κάθε μέρα με το ταίρι σου. Επίσης είναι και ένα είδος μικρό τεστάκι, πόσο δυνατή σχέση έχετε και αν υπάρχει ήδη αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εδώ θέλει λίγη προσοχή αν είσαι από τους ανθρώπους που ζηλεύουν, γιατί όταν θα λείπει το αγόρι σου ή η κοπέλα σου σε διακοπές να μην τον-την πρήξεις και χαλάσεις αυτές τις λίγες μέρες που έχει για ξεκούραση και χαλάρωση μακριά σου.

Και θα κλείσουμε όπως αρχίσαμε! Όταν είσαι καλά μέσα στη σχέση σου, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί, ανεξάρτητα από το αν μένετε μαζί, το καλοκαίρι (και όχι μόνο), θες να κάνεις πράγματα διαφορετικά με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος. Έτσι αν έχεις μόνο λίγες μέρες άδεια στη διάθεσή σου, μπορείς αν θες να το συνδυάσεις άνετα και να πας διακοπές και με το ταίρι σου, ώστε να αναθερμάνετε το πάθος σας, και με τους φίλους σου, ώστε να γελάσεις με την ψυχή σου και να θυμηθείτε και τα παλιά!