Χωρισμός express! Πώς θα τον κάνεις να σε χωρίσει (Part 2)

Ήδη μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, για το πώς ένας άντρας μπορεί να κάνει μια γυναίκα, να τον χωρίσει, όταν δεν θέλει ο ίδιος να αναλάβει την ευθύνη της απόφασης του χωρισμού.

Ας δούμε λοιπόν και την άλλη όψη του νομίσματος. Πώς δηλαδή μια γυναίκα θα κάνει τον σύντροφο της, να την χωρίσει. Οι τρόποι είναι πάνω κάτω οι ίδιοι, βάζοντας όμως την γυναικεία πονηριά, ας την πούμε, που κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά

1.Γκρινιάξε του για κάθε αλλαγή που κάνεις πάνω σου και δεν την παρατηρεί. Είτε πρόκειται για νέο μανικιούρ, είτε για ένα πολύ μικρό κούρεμα, γενικά για το οτιδήποτε.

2.Φλέρταρε διακριτικά βέβαια με άλλους άντρες. Τι εννοώ με αυτό; Όταν είστε έξω οι δύο σας, άσε το βλέμμα σου για λίγο να παραπλανηθεί στο χώρο, ή πες του για έναν καινούριο φίλο σου στη δουλειά, που έχει πολύ χιούμορ και περνάτε πολύ ωραία.

3.Αν θες να τον φρικάρεις τελείως, πες του ότι θες να παντρευτείς μικρή, με θρησκευτικό γάμο, με όλους σου τους συγγενείς και να κάνεις πολλά παιδιά.

4.Επίσης πήγαινε παντού μαζί του. Ενημέρωσε βέβαια πρώτα τις φίλες σου, ότι για λίγο καιρό θα σε χάσουν, αφού έχεις βάλει έναν “στόχο”. Θα βγει για μπύρες με τους φίλους του, και συ θα πας μαζί του. Στο γήπεδο το ίδιο, γενικά όπου μπορείς. Τα βράδια πες του να κοιμάστε κάθε μέρα μαζί.

5.Στο ίδιο πλαίσιο με τα άλλα, πίεζε τον για να κάνετε νέα πράγματα, μη του χαλάς επίσης χατήρι, γίνε δηλαδή λίγο άβουλη, και δείξε του ότι χωρίς εκείνον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Θα μπορούσες βέβαια να κάνεις το αντίθετο και να αδιαφορήσεις, αλλά εκεί μπορεί να κολλήσει μαζί σου, πράγμα που δεν το θέλουμε!