Οι 8 πιο άβολες στιγμές στο σεξ!

Πολλά  είναι τα πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά στο σεξ.  Για παράδειγμα η στυτική δυσλειτουργία ή κάποιος μικροτραυματισμός.

Αυτά βέβαια τα  δυσάρεστα  γεγονότα, μάλλον μας φέρνουν πιο κοντά και μας κάνουν πολλές φορές να γελάμε σε σημείο να έχουμε ξεχάσει στο τέλος από το τόσο γέλιο πως είμαστε γυμνοί πάνω στο κρεβάτι και υποτίθεται ότι θα κάναμε σεξ.


Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι άβολες στιγμές στο σεξ;


1. Η άβολη στιγμή που προσπαθείς να μιλήσεις βρώμικα, και συνειδητοποιείς τότε, ότι δεν έχεις ιδέα πώς να μιλήσεις βρώμικα και ξέρεις ότι μάλλον θα ακούγεσαι σαν πέντε χρονών παιδάκι,που τώρα έμαθε την πρώτη του κακή λέξη.

2.Το καλοκαίρι, που έχει ζέστη κι έχετε ιδρώσει,  όσο δεν πάει, με αποτέλεσμα τα σώματά σας κάνουν εκείνο το πλατς, πλατς και να κολλάνε μεταξύ τους.

3. Το σημείο εκείνο κατά την διάρκεια του σεξ που θέλετε να αλλάξετε στάση και πάλι ακούγεται το εκνευριστικό πλατς, πλατς.

4. Μια ακόμη πολύ άβολη στιγμή στο σεξ είναι όταν ο ενθουσιασμός σου είναι τόσο μεγάλος που τελειώνεις προτού καν ξεκινήσετε. Αλλά υπάρχει και χειρότερη προοπτική, που σε θέλει να μην μπορείς να τελειώσεις καθόλου, γιατί η ζωή σου τις τελευταίες ημέρες ήταν τραγική και για να το αντιμετωπίσεις η δική σου διαφυγή-λύση ήταν να τελειώσεις μόνος σου πιο πριν. Πολλές φορές, μάλιστα.

5. Το ερώτημα που σε βασανίζει σίγουρα πολλές φορές: Να αλλάξω στάση για να φτάσω σε οργασμό ή να μείνω σε αυτή την άβολη στάση, που με πονάει, αλλά σίγουρα θα με φέρει σε οργασμό;

6. Όταν ξαφνικά βγαίνει αέρας από τα μέρη που δεν θα πρέπει να βγει την ώρα του σεξ και οι δύο σας, παγώνετε, αλλά μετά συνεχίζετε, όμως είναι κάπως άβολο όλο αυτό.

 
7. Όταν το στοματικό είναι αρκετά κακό, αλλά βαριέσαι εκείνη την στιγμή να δώσεις οδηγίες για βελτίωση,οπότε απλά κοιτάς το ταβάνι, μέχρι να τελειώσει.


8. Όταν συζητάτε για πρωκτικό,αλλά κανείς από τους δύο σας δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα.

athens technopolis jazz festival nees imerominies

20th Athens Technopolis Jazz Festival – νέες ημερομηνίες

τζόζεφιν

House of Fame: εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Ζόζεφιν