4 σειρές – προτάσεις με ένταση και πολύ μυστήριο!

Σειρές, επεισόδια με ένταση και πολύ μυστήριο. Σου προτείνουμε 4 σειρές, που δεν είναι από τις πολύ γνωστές, αλλά πραγματικά αξίζει να τις δεις.

seires protaseis me poly mystirio

Οι σειρές αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της  καθημερινότητά μας και έχουν γίνει ο καλύτερος μας φίλος, ειδικά εν μέσω της καραντίνας. Σειρές που είτε καλές είτε κακές τις έχουμε απολαύσει και μας έχουν κρατήσει συντροφιά.

Πολλές από αυτές βέβαια έχουν ξεχωρίσει και θα μείνουν χαραγμένες στο νου μας ως οι καλύτερες. Κωμωδίες, δράματα, δράση, μυστήριο η καθεμία έχει να μας δείξει κάτι και σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να ταυτιστούμε με τους πρωταγωνιστές, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε με τις περιπέτειές τους. Ορίστε μερικές μόνο από τις καλύτερες σειρές για να δείτε.

The Brink

Εν μέσω μιας χαοτικής γεωπολιτικής κρίσης, τρεις εντελώς αταίριαστοι κι απελπισμένοι άντρες – ο «ζωηρός» υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (Tim Robbins), ένας ταπεινός αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών τοποθετημένος στο Ισλαμαμπάντ (Jack Black) και ένας έμπειρος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού (Pablo Schreiber) – προσπαθούν να αποτρέψουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ripper Street

Η ιστορία καταδίωξης του Τζακ του Αντεροβγάλτη από μια ομάδα ντετέκτιβ το 19ο αιώνα απειλήθηκε με κόψιμο στη 2η σεζόν, αλλά το θαύμα έγινε και η σειρά πήρε έγκριση για τουλάχιστον τρεις ακόμα. Βρετανική σειρά

Ποιος σκότωσε την Σάρα

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να αποδείξει ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον φόνο της αδερφής του, ο Άλεξ θα προσπαθήσει να αποδείξει πιο πολλά για τον πραγματικό ένοχο. Μια σειρά σκοτεινή με πολύ σασπένς και μυστήριο.

Οι Αρχέγονοι

Η σειρά επικεντρώνεται στην αρχέγονη οικογένεια Mikaelson με τους αρχέγονους βρικόλακες Klaus, Elijah και Rebekah. Όταν ο Klaus λαμβάνει ένα γράμμα επιστρέφει στην Νεα Ορλεάνη, μια πόλη που έχτισε αιώνες πριν μαζί με την οικογένεια του και επανασυνδέεται με τον πρώην προστατευόμενό του, Marcel, που είναι τώρα δικιά του πόλη.

Τώρα ο Klaus θα προσπαθήσει να πάρει πίσω την πόλη του, μαζί με τη βοήθεια του αδελφού του Elijah που τον ακολούθησε. Εκεί όμως ο Elijah μαθαίνει οτι η Hayley, από την σειρά ‘The Vampire Diaries’, κυοφορεί το παιδί του Klaus. Εκτός από τα αδέρφια της, η Rebekah θα επιστρέψει στη Γαλλική συνοικία της Louisiana, όπου εκείνη και η οικογένεια της άφησαν ανεξίτηλο σημάδι, το 1990.