Τι να προσέξεις με τον καλοκαιρινό έρωτα!

Τα καλοκαιρινά φλερτ και οι έρωτες είναι κάτι πολύ όμορφο, σίγουρα σε ανεβάζει ψυχολογικά, σου φτιάχνει την διάθεση και αφήνει αξέχαστες στιγμές πίσω του.

Ότι γίνεται το καλοκαίρι, όμως συνήθως μένει στο καλοκαίρι. 

Λίγοι έρωτες θα συνεχίσουν μετά το τέλος του καλοκαιριού και γι’αυτό τον λόγο,πρέπει να είσαι προετοιμασμένη -ος για όλα. Αν στις διακοπές γνωρίσεις αυτόν ή αυτή που θα σε τρελάνει και θα σου πάρει το μυαλό, καλό είναι να προσέξεις τα παρακάτω  πράγματα.

Όταν θα διακρίνεις πως κάτι σε προβληματίζει, τελείωσε το.

Για να μπεις σε μια σχέση ή να αποφασίσεις να ζήσεις τον συγκεκριμένο καλοκαιρινό έρωτα, υποθέτω ότι η πρώτη εντύπωση θα είναι θετική. Αν όμως στην πορεία διακρίνεις κάτι που νιώθεις να σε προβληματίζει, καλό είναι να το τελειώσεις τότε, χωρίς δεύτερες σκέψεις . Είναι κρίμα να χαλάσεις τις διακοπές σου και την διάθεση σου. Το θέμα είναι να περάσεις ωραία και να χαλαρώσεις.

Αν δεν είσαι σε σχέση  τότε μην μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις

Το μόνο που θα καταφέρεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να μπλέξεις  την κατάσταση και να μπερδευτείς κι εσύ, σε ένα ανούσιο, διπλό  παιχνίδι. Δεν αξίζει να ρισκάρεις κάτι όμορφο που ήδη έχεις για ένα φλερτ.

Μην ξεχνάς την προστασία 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το έχεις στο μυαλό σου και να το τηρείς τόσο σε μια μόνιμη και μονογαμική σχέση, όσο και στον καλοκαιρινό σου έρωτα . Με την κατάλληλη και σωστή προστασία θα υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια και θα μείνεις μακριά από προβλήματα. Εξάλλου δεν ξέρεις με σιγουριά τι εστί αυτός ή αυτή που έχεις γνωρίσει.

Μην δεθείς από την αρχή

Όπως ήδη είπαμε, οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι γνωστό ότι δεν κρατάνε και πολύ και γενικά δεν ξέρεις ποτέ τι τροπή θα πάρουν μια πόση διάρκεια θα έχουν. Για αυτό τον λόγο καλό είναι , όσο κι αν πιστεύεις ότι βρήκες τον έναν ή την μια να μην δεθείς από την αρχή και ξαφνικά πέσεις από τα σύννεφα.