Καλοκαιρινοί προορισμοί στην Ελλάδα!

Ιούνιος, ο πρώτος επίσημος μήνας του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει ότι σιγά σιγά θα αρχίσουμε όλοι να σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

kalokairinoi proorismoi stin ellada

Εξάλλου λίγες έστω ημέρες χαλάρωσης, τις αξίζουμε, ειδικά μετά τη φετινή καραντίνα.

Πάντα με τα κατάλληλα μέτρα και τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοιό μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα και φέτος με την παρέα μας. Εμείς εδώ στο Υouthspot, βρήκαμε και σου προτείνουμε μερικούς σούπερ καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα!

Χαλκιδική

Μεγάλες παραλίες με χρυσαφένια αμμουδιά, φημισμένες για τα τιρκουάζ νερά τους. Όπως λένε και πολλοί “σαν την Χαλκιδική δεν έχει” οπότε μήπως ήρθε η ώρα, ειδικά αν μένεις βόρεια να επισκεφτείς τα τρία πόδια, όπως την Κασσάνδρα ή την Σιθωνία;

Άπειρες οι επιλογές σου θα είναι στις παραλίες με τις λεύκες άμμους, τους μικρούς κολπίσκους και τις πανέμορφους όρμους. Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τις παραλίες Αγία Μάμμα, Σάνη, Καβουρότρυπες, Μικρό και Μεγάλο Καρύδι και Κρυοπηγή.

Πέρα από τις βουτιές στα υπέροχα νερά της Χαλκιδικής, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, σε εστιατόρια και ταβέρνες.

Σκιάθος

Ένα από τα πιο όμορφα νησιά μας. Θα σου πρότεινα να μείνεις με την παρέα σου στη χώρα του νησιού για να έχεις εύκολη πρόσβαση στα μαγαζιά. 

Οι παραλίες είναι πολύ όμορφες , δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο και προσφέροντας χαλάρωση. Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τις Κουκουναριές.

Εδώ θα βρεις και το σπίτι του Παπαδιαμάντη, όπου αξίζει να κάνεις μια στάση και να δεις πράγματα για τη ζωή του.

Συμβουλή: θα σου πρότεινα να νοικιάσεις όχημα με την παρέα σου γιατί τα λεωφορεία του νησιού, συνήθως το καλοκαίρι είναι υπέρ γεμάτα.

Σπέτσες

Η αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού όπως είναι γνωστό αυτό το όμορφο νησί. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και αν και φημίζεται για την πολυτέλεια του, μπορείς να απολαύσεις οικονομικές διακοπές με υψηλές προδιαγραφές.

Εδώ θα σου πρότεινα σίγουρα να μείνεις στην χώρα και όσο πιο νωρίς προγραμματίσεις το ταξίδι σου, θα βρεις καλύτερες προσφορές. Μην παραλείψεις να κάνεις μια βόλτα με άμαξα και άλογα.

Στην παραλία του Βρελου θα απολαύσεις θάλασσα και χαλάρωση. Είναι ένα εξωτικό μέρος. Η παραλία της Αγίας Μαρίνας, αξίζει μια βόλτα και μια βουτιά.

Το αυτοκίνητο απαγορεύεται στο κέντρο οπότε θα κυκλοφορείς με τα πόδια και όλα βρίσκονται πολύ κοντά.