MasterChef: η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση!

Η Μαρίνα Ντεμολλάι αποχώρησε στο προχθεσινό επεισόδιο από το MasterChef και άφησε
τις καλύτερες εντυπώσεις!

marina masterchef

Αν και την είδαμε ξανά χθες λόγω της δοκιμασίας του παιχνιδιού, η Μαρίνα είναι οριστικά
εκτός του τελικού καθώς εκεί θα βρεθούν ο Νιόνιος και η Μαργαρίτα.

Η ίδια έκανε μία διαφορετική ανάρτηση στο λογαριασμό της ευχαριστώντας την οικογένειά της, τη μητέρα της που της έχει σταθεί τόσο πολύ καθώς και τον άντρα της.

Έγραψε το εξής:


Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγη.

Θα μου επιτρεψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορουσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμα μου @nikol_ntemo
και ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου .Που οταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε Άγαπη απο τα μωρά μου . Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τοσο νόημα όταν την λεω για σενα . Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου .
Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ !
Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου @xristoskoliagiannis τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα ,εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που παντα με στηρίζεις!!!και που οσο απουσίαζα φρόντιζες να ειναι ολα οπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμεις !!!

και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου.