6ος Φοιτητικός Διαγωνισμός για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas) διοργανώνει τον 6ο Φοιτητικό Διαγωνισμό για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”, ο οποίος διενεργείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο διαγωνισμός φέρει το όνομα του επί σειρά ετών αείμνηστου προέδρου του Δικτύου Νίκου Αναλυτή και στοχεύει στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, δίνοντας στους νέους την ευκαιρία να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις στον διάλογο για την υιοθέτηση μιας περισσότερο υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς.

Το φετινό θέμα του διαγωνισμού είναι «Η Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη και καλλιέργεια υπεύθυνης συμπεριφοράς καταναλωτών, εργαζομένων και στελεχών».
 

Δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές ως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Η προθεσμία υποβολής των εργασιών είναι η Τρίτη 20 Ιουλίου 2021.
 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό καθώς και σχετικό συνοδευτικό υλικό είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: https://csrhellas.org/activities/2020-6os-foititikos-diagonismos-gia-tin-eke-nikos-analytis/

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού από το ΟΠΑ είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ελένη Αποσπόρη (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας), ο Δρ. Χρήστος Τσανός (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας) και ο Δρ. Νικόλαος Κυρέζης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΟΠΑ).