Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς – Δ’ κύκλος

Ο Δήμος Κηφισιάς με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Θωμάκου έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τρεις κύκλους προγραμμάτων στήριξης επιχειρηματικότητας.

programma stirixhs epixeirimatikotitas

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων υποβλήθηκαν 109 επιχειρηματικές ιδέες, παρακολούθησαν 150 συμμετέχοντες, υλοποιήθηκαν 42 επιχειρηματικά εργαστήρια και διακρίθηκαν 9 νικητές.

Συνεχίζουμε στον τέταρτο κύκλο, ο οποίος υλοποιείται και πάλι με επιτυχία, με την υποστήριξη και την επίβλεψη του αντιδημάρχου κ. Παντελεάκη.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

Α) Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να τη μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση,

Β) Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιχειρηματικά εργαστήρια, τα οποία κινούνται σε δύο άξονες: (α) της εξατομικευμένης συμβουλευτικής για κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα, (β) επί βασικών πεδίων και θεμάτων άσκησης επιχειρηματικότητας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

→ Για startup επιχείρηση: https://bit.ly/3dBFO3q

→ Για υφιστάμενη επιχείρηση: https://bit.ly/3mkKiiF

Θα ακολουθήσει εκδήλωση ενημέρωσης από τον Δήμο και θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο 213 2007224, valentinakounadi@kifissia.gr.