Μηχανογραφικό 2021 | 1ο Επιστημονικό Πεδίο: Τμήματα, Δικαιώματα & Προοπτικές Απασχόλησης

Το Μηχανογραφικό Δελτίο 2021 είναι μια εξίσωση για δυνατούς «λύτες». Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και με την είσοδο της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής να περιπλέκει τις αποφάσεις, πολλοί μαθητές βρίσκονται σε σταυροδρόμι αναφορικά με την επιλογή των Τμημάτων στο φετινό Μηχανογραφικό Δελτίο.

mixanografiko

Η Career In Progress, στην διαδρομή των 10 τελευταίων ετών, έχει υποστηρίξει εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες, στην ορθή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 5/7 στις 17.00 το απόγευμα, σε ζωντανή εκδήλωση παρουσίασης των Τμημάτων του 1ου Επιστημονικού Πεδίου (Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών) για την Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2021.

Μέσα σε 2,5 περίπου ώρες θα αναλύσουμε και θα συζητήσουμε πάνω στα παρακάτω θέματα:

• Τεχνικές Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου

• Παρουσίαση όλων των Τμημάτων του 1ου Επιστημονικού Πεδίου (Μαθήματα, Κατευθύνσεις, Επαγγελματικά Δικαιώματα)

• Προοπτικές Επαγγελματικής Αποκατάστασης• Δυνατότητες ΜετεγγραφώνΤο Webinar “Μηχανογραφικό Δελτίο 2021 | 1ο Επιστημονικό Πεδίο: Παρουσίαση Τμημάτων, Επαγγελματικά Δικαιώματα και Δυνατότητες Απασχόλησης” θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

 Ημερομηνία: 5/7/2021
Ώρα: 17.00
Meet the Speaker: Νίκος Πατσέλης, Ιδρυτής & Επιστημονικός Υπεύθυνος Career In ProgressΤο κόστος παρακολούθησης είναι 15,00 ευρώ και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.Για να εξασφαλίσετε την θέση σας επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.eventbrite.com/e/2021-1-tickets-160730921513