Ιδέες για καλοκαιρινά ραντεβού

Ψάχνεις ιδέες για καλοκαιρινά, όμορφα ραντεβού με το ταίρι σου; Εδώ στο youthspot σου έχουμε ετοιμάσει τις καλύτερες προτάσεις, ακόμη κι αν δεν θα πάτε φέτος διακοπές

idees gia kalokairina rantebou

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι θετική διάθεση και μια στοιχειώδης οργάνωση για να απολαύσεις στο έπακρο την έξοδο σου με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της κοινής σας ιστορίας.


Βάλε  την αγαπημένη σου μουσική στο αμάξι ή στο κινητό για την απαραίτητη μουσική υπόκρουση, τα κατάλληλα ρούχα ανάλογα με τον προορισμό που θα διαλέξεις και τις σχετικές προμήθειες σε τρόφιμα και ποτά, ανάλογα με τα γούστα σου και άσε τον ρομαντισμό να σε συνεπάρει!

Στην παραλία για νυχτερινό μπάνιο.

Το βραδινό μπάνιο σίγουρα έχει άλλη χάρη από ότι το πρωινό-μεσημεριανό. Κατά τη διάρκεια της μέρας όλοι συνωστίζονται στις περισσότερες παραλίες και ο ήλιος που καίει σε κάνει να αναζητάς απεγνωσμένα μια σκιά. Όταν δύσει ο ήλιος και η παραλία αδειάζει, τότε δημιουργείται ένα πιο ειδυλλιακό σκηνικό για το  ζευγάρι που θέλει να μείνει  ξαπλωμένο αναπαυτικά στην  άμμο με τον φλοίσβο και  να  χαλαρώσει, βλέποντας και το φεγγάρι. 
Όσο καιρό κι αν είστε μαζί, αυτή η  έξοδος θα κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στις αναμνήσεις σας. Και δεν χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές για να την απολαύσεις. 


Πικ νικ
Μπορείτε να πάτε σε μια παραλία , στο βουνό, στο Ζάππειο ή σε ένα άλλο πάρκο, ακόμη και στην ταράτσα του σπιτιού σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε θα χαρείτε στιγμές ηρεμίας, τη θέα του ουρανού και σίγουρα θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία και για τους δύο σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κρασί και μερικά σνακ. 


Αυτοκίνητο με θέα
Δεν είναι ανάγκη να να επιδιώκετε το σεξ για να παρκάρετε το αυτοκίνητο σε ένα ψηλό σημείο και  να απολαύσετε τη θέα της πόλης. Καθίστε αφήνοντας τα παράθυρα ανοιχτά παράθυρα  μέσα  ή και έξω από το  αυτοκίνητο και χαλαρώστε. Είναι ευκαιρία να σας βγει η ρομαντική σας πλευρά, να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά.