Άννα Ντουντουνάκη: με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αποκλεισμό της παρά το πανελλήνιο ρεκόρ

Η Άννα Ντουντουνάκη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για λίγο δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

anna ntountounaki me dakrya sta matia gia ton apokleismo

Στον ημιτελικό των 100 μέτρων πεταλούδας, η Άννα Ντουντουνάκη έκανε μία υπερπροσπάθεια, έκανε πανελλήνιο ρεκόρ αλλά για λίγο δεν κατάφερε να περάσει στην 8αδα του τελικού.

Μας συγκίνησε όλους με το μήνυμά της στο οποίο με δάκρυα στα μάτια ανέφερε τους στόχους της που ήταν και ο τελικός των 100 μέτρων πεταλούδας. Είπε το εξής:\«Πιστεύω πως έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μία οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».

Εμείς θα πούμε ότι απλά μας έκανες περήφανους όχι μόνο για την υπερπροσπάθειά σου αλλά και για το ήθος σου! Ευχαριστούμε.

synergasia ekpa yale

Συνεργασία ΕΚΠΑ – YALE για εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο για την περιβαλλοντική υγεία

next stage challenge

Οι 15 ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό του Next Stage Challenge 2021