AEGEAN: διπλασιάζει την αξία του Freedom pass

Είσαι νέος-νέα και δικαιούσαι freedom pass. Η Aegean Airlines σου διπλασιάζει την αξία του. Πώς γίνεται όμως αυτό;

freedom pass

Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με το Freedom Pass και για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείς, εμείς προσθέτουμε ένα ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του!

Κάνε την κράτησή σου μέχρι 31 Αυγούστου 2021 για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της AEGEAN και της Olympic Air από 01 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι 30 Ιουνίου 2022 με χρήση της κάρτας Freedom Pass!

Είναι εύκολο! 

Όροι & Προϋποθέσεις:

Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 31 Αυγούστου 2021, για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, από 01 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι 30 Ιουνίου 2022. Ο διπλασιασμός της αξίας της κάρτας Freedom Pass (έκπτωση 50%) εφαρμόζεται στη συνολική αξία της κράτησης συμπεριλαμβανομένων φόρων και πρόσθετων υπηρεσιών. Εξαιρούνται η ενοικίαση αυτοκινήτου, η στάθμευση στο αεροδρόμιο, η αγορά ταξιδιωτικής ασφάλειας και η δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS. Η έκπτωση εφαρμόζεται μόνο εφόσον χρησιμοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός «FREEDOMPASS»  και η πληρωμή γίνει μέσω της κάρτας Freedom Pass. Αφορά σε ναύλους Economy class και Business class. Η συνολική αξία της αγοράς δεν πρέπει να υπερβαίνει το διπλάσιο του υπολοίπου της κάρτας. Ισχύει για κρατήσεις μέσω του aegeanair.com, olympicair.com, του AEGEAN App και των ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ελλάδα. Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις κρατήσεων επιτρέπονται βάσει των όρων του ναύλου του αρχικού εισιτηρίου.