Vamvakou Experience Festival – ένα τριήμερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της φύσης

Η Vamvakou Revival διοργανώνει από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ένα τριήμερο φεστιβάλ, κάλεσμα στους φίλους και υποστηρικτές του εγχειρήματος Αναβίωσης της Βαμβακούς, τους λάτρεις της φύσης και του ορει-νού τοπίου και τους θαυμαστές της Βαμβακούς.

vavmakou experience

Βασισμένο στον απόλυτο πρωταγωνιστή του Πάρνωνα, τη Φύση και την ελευθερία της, το Vamvakou Experience Festival έχει κεντρικό θέμα για φέτος, την «Επιστρο-φή στη Φύση, Επιστροφή στον Εαυτό σου, Επιστροφή στη Ζωή!».

Ένα ψηφιδωτό από εμπειρίες στο βουνό, που περιλαμβάνουν πεζοπορία, ποδηλασία, περιπάτους στη φύ-ση και το χωριό, πικ νικ στο ύπαιθρο, γευσιγνωσία και οινογνωσία, γαστρονομία. Μουσικές εκδηλώσεις με το Εθνικό Ωδείο Καλαμάτας, τους Quitar Duo, και το Όρος Ensemble -το μουσικό σχήμα που δημιουργήθη-κε στη Βαμβακού το 2020 κατά τη διάρκεια προγράμματος φιλοξενίας που υλοποίησε η Vamvakou Revival, σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Θερινό σινεμά και βωβός κινηματογράφος με θέα το καταπράσινο τοπίο του Πάρνωνα. Περιβαλ-λοντικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, αστροπαρατήρηση, μαραθώνιος ρομποτικής και επιστη-μών στο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF). Ιστορίες από τον τόπο, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε χρόνους αλλοτινούς, μα τόσο σύγχρονους.

Το Vamvakou Experience Festival διοργανώνεται από τη Vamvakou Revival, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

3 – 5 Σεπτεμβρίου 2021 | Είσοδος ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.