Το reworks festival επιστρέφει και παρουσιάζει ένα τετραήμερο πρόγραμμα!

Το reworks festival επιστρέφει και παρουσιάζει ένα τετραήμερο πρόγραμμα σε διαφορετικές τοποθεσίες στο αστικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης.

reworks festival

Η ιδιαίτερη συνθήκη στην οποία βρισκόμαστε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο πια, συνεχίζεται αλλά δεν μας πτοεί.Το 2020 με την απαγόρευση φυσικών διοργανώσεων λόγω του κορονοϊού, προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ενεργοί και προπάντων να προσφέρουμε όσο μπορούμε στο σύνολο με την δημιουργία του reworks connekt, μιας υβριδικής διοργάνωσης η οποία παρουσίασε πρωτότυπο περιεχόμενο στο κοινό της Ελλάδας και όχι μόνο.

Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια θεατές άκουσαν και είδαν δωρεάν μουσική, κινούμενη εικόνα και ψηφιακές τέχνες για 2 ημέρες.Ωστόσο 19 μήνες χωρίς να μπορέσουμε να είμαστε κοντά είναι αρκετός και φέτος επιχειρούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Φέτος θα επιχειρήσουμε και πάλι να έρθουμε μαζί, κάνοντας μια επανεκκίνηση, ένα restart.Ήδη το reworks & reworks agora μέσα στο 2021, σχεδίασαν και επιμελήθηκαν μέρος του προγράμματος 2 φεστιβάλ και συνεδρίων του εξωτερικού, αυτών των c/o pop από την Γερμανία και του Elevate στην Αυστρία.

Πλέον ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι στην πόλη μας, λέγοντας πως το reworks έρχεται.Και επιστρέφει που αλλού, φυσικά στη Θεσσαλονίκη. Στις 23-26 Σεπτεμβρίου!
‣ reworks presents the restart edition ‣Tο reworks επιστρέφει με τέσσερις ημερες γεμάτες μουσική.Ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις διατάξεις που έχουν οριστεί από τις αρχές για την πρόληψη του Covid-19, προετοιμάζουμε μια ειδική έκδοση για το reworks 2021 που στόχο έχει να μας φέρει ξανά κοντά σε όσα μας έλειψαν. Φιλοδοξώντας να προσφέρει την μουσική του αισθητική, υποστηρίζοντας το έργο καλλιτεχνών της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Το ακριβές περιεχόμενο του reworks και οι δράσεις/συναυλίες θα ανακοινώνονται τμηματικά στις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε το κείμενο με όλες τις πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού φεστιβάλ και το σχετικό Q&A: https://bit.ly/3DrPytg