6 Ζώδια με τα οποία είναι δύσκολο να είσαι σε σχέση 

Μερικοί άνθρωποι είναι εύκολο να είναι μαζί σε μια σχέση επειδή είναι ανοιχτόμυαλοι, χαλαροί και «δίνουν» πιο εύκολα. Έπειτα όμως υπάρχουν και αυτοί που είναι δύσκολοι. Δεν είναι ότι είναι κακοί άνθρωποι ή έχουν προβλήματα δέσμευσης, απλώς τείνουν να κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα. Έχοντας κατά νου την αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων.

zwdia sxesh

Μπορεί να κάνουν καταπληκτικούς φίλους, αλλά υπάρχει κάτι στο να είναι σε μια σχέση που τους βάζει στα όρια. Αντί να διευκολύνουν τα πράγματα, το να τα κάνουν δύσκολα σε μια σχέση φαίνεται να είναι η πορεία δράσης τους. Εάν κάποιος τείνει να είναι απαισιόδοξος για όλα, αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπει τη σχέση του. Μπορεί να περιμένουν κάτι να πάει στραβά και ποτέ να μην αισθάνονται αρκετά άνετα για να χαλαρώσουν.

Η εμπιστοσύνη είναι ένα σημαντικό μέρος των επιτυχημένων σχέσεων και αν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας θα σας απογοητεύσει, θα μπορούσατε να τον δοκιμάσετε υποσυνείδητα για να δείτε πόσο γρήγορα ίσως φύγει. Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι αξίζουν μια καλή σχέση και αυτή η ανασφάλεια μπορεί να είναι ο λόγος που ενεργούν.

1. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι δύσκολο να είναι σε σχέση επειδή μπορεί να είναι ασυνεπείς, να έχουν έλλειψη κατεύθυνσης και δεν μπορούν να μείνουν αφοσιωμένοι σε ένα πράγμα (ή άτομο) για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορούν να αρχίσουν να νιώθουν πνιγμένοι. Είναι υπέροχοι όταν η σχέση τους είναι στην αρχή, αλλά όταν τα πράγματα γίνονται πιο ρουτίνα, μπορεί να γίνει πρόκληση για αυτούς και τον σύντροφό τους. Ενώ οι άλλοι μπορεί να θέλουν μια σταθερή σχέση, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετά συναρπαστικό για τους Διδύμους.

2. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες λατρεύουν να συναντούν νέους ανθρώπους και κάνουν φανταστικές πρώτες εντυπώσεις, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να είναι σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορούν να έχουν κάπως υπερβολική αυτοπεποίθηση και να υποθέσουν ότι οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση είναι ευθύνη του συντρόφου  τους. Ο Τοξότης μερικές φορές θεωρεί ανθρώπους και πράγματα δεδομένα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Μπορεί να είναι ανυπόμονοι και αν κάτι απαιτεί κάτι περισσότερο από μια γρήγορη λύση, μπορεί να μην περιμένουν.

3. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος μπορεί να είναι πεισματάρης και μερικές φορές να έχει πρόβλημα με άτομα που διαφωνούν μαζί του ή έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές του. Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι που κάνουν πολύ συχνά και μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε μια σχέση.

4. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι προκλητικοί σε μια σχέση επειδή δυσκολεύονται να συμπονέσουν τα συναισθήματα των άλλων. Κι όμως, απαιτούν ευαισθησία στα συναισθήματά τους. Εάν ο σύντροφός τους θέλει να εκφράσει τα συναισθήματά του και ο Υδροχόος δεν είναι ανοιχτός σε αυτό, ο σύντροφός του μπορεί να αισθάνεται ότι είναι αόρατος. Δεν είναι ότι οι Υδροχόοι δεν νοιάζονται, είναι ότι η έκφραση των συναισθημάτων δεν είναι πάντα προτεραίτότητά τους. Απλώς δεν ξέρουν τι να κάνουν και αντί να προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη, αποστασιοποιούνται.

5. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ενώ οι Σκορπιοί αγαπούν με πάθος, μπορεί να είναι δύσκολο να είναι σε σχέση επειδή τα συναισθήματά τους γίνονται έντονα γρήγορα. Μπορεί να είναι περιποιητικοί και στοργικοί ένα λεπτό, και μετά το επόμενο να ζηλεύουν και να πληγώνονται. Οι Σκορπιοί είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από ό, τι αφήνουν να φανεί. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος του Σκορπιού επειδή κρατούν τα συναισθήματά τους και είναι μυστικοπαθείς..

6. Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς τείνουν να παίζουν το χαρτί του θύματος όταν αισθάνονται παγιδευμένοι. Όπως και με τον Σκορπιό, τα συναισθήματα μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα με έναν Ιχθύ, και, πολλές φορές, οι άνθρωποι θα αισθάνονται ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην τους πυροδοτούν. Εάν οι Ιχθείς νιώθουν στενοχωρημένοι, γίνονται πολύ απαισιόδοξοι και αναρωτιούνται γιατί πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια όταν η σχέση πιθανόν να έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς. Μόλις πληγωθούν, ακόμα κι αν οι Ιχθείς το έχουν μεγεθύνει οι ίδιοι, είναι δύσκολο για αυτούς να δουλέψουν ορθολογικά μέσα από ένα πρόβλημα σχέσης με τον σύντροφό τους.