Menu

Φθινόπωρο 2021: Όλες οι φετινές τάσεις στη μόδα

Ποιες είναι οι φετινές τάσεις στη μόδα για το φθινόπωρο και ποιες παλιές επιστρέφουν; Είναι ίσως η πιο συναρπαστική ερώτηση στην αρχή κάθε νέας σεζόν!

fetines taseis moda fthinopwro

Μόνο για εσάς, αναζητήσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις πασαρέλας και streetstyle για το φθινόπωρο και το χειμώνα που θα ταιριάζουν απόλυτα με τα νέα μας στυλ.

Είτε πρόκειται για μονόχρωμο κουστούμι, άνετα πλεκτά, είτε για δερμάτινα, αυτή η σεζόν έχει κάτι που ταιριάζει σε κάθε γούστο. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω κορυφαίες τάσεις της μόδας που πιστεύουμε ότι αξίζει να ακολουθήσετε αυτή την σεζόν και ρίξτε μια πρώτη ματιά στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021/22.

Μονόχρωμο κοστούμι

Το μονόχρωμο κοστούμι παραμένει βασική τάση για το Φθινόπωρο Χειμώνας 2021/22, αν και αυτή τη σεζόν του δόθηκε μια νέα τροπή. Τέλεια κομμένα παντελόνια ,  blazer, μπλούζες και παλτό συνδυάζονται τώρα,  στον ίδιο χρωματικό τόνο, σε μονόχρωμα, layering  outfits.

Όλα έχουν να κάνουν με το μινιμαλιστικό στυλ με τις καθαρές γραμμές, σε απαλούς τόνους όπως το καφέ ή το εκρού. Η προσθήκη μπότας ή αθλητικών παπουτσιών στις ίδιες αποχρώσεις δημιουργεί μια εξαιρετικά κομψή και αρμονική εμφάνιση.

Knitted

Τα πλεκτά κάνουν μια εντυπωσιακή είσοδο αυτό το φθινόπωρο! Με τους καλοκαιρινούς μήνες να έχουν τελειώσει, τα χοντρά πλεκτά και ειδικά οι καζάκες ή αλλιώς knitted vest, επιστρέφουν δυναμικά. Οι δυνατότητες είναι άπειρες όταν πρόκειται για τα αγαπημένα μας πλεκτά αυτή τη σεζόν.

Ο απλός συνδυασμός με μια πλεκτή καζάκα, στο ίδιο ή παρόμοιο χρώμα διακοσμημένη με  παντελόνι ή κάποιο πουκάμισο από μέσα, αποτελεί έκρηξη στην τάση. Σχήματα που σε τυλίγουν και εκπέμπουν καθαρή άνεση,πλεκτής  τάσης. Ως κομψή τελική πινελιά, μας αρέσει να συνδυάζουμε ένα ρούχο πλεκτό φόρεμα ή μοντέρνο σετ με  μπότες  σε απαλό χρώμα ή ψυχρό μαύρο.

Βελούδο

Το φθινόπωρο γίνεται χαλαρό! Αυτή τη σεζόν, αποχαιρετούμε τα άβολα σχήματα και υλικά. Παράλληλα με τις τάσεις ραπτικής και πλεκτών,  προστίθεται επιπλέον η άνεση. Τα βελούδινα υφάσματα εμφανίζονται τώρα και σε άλλα κομμάτια και αξεσουάρ μόδας, όπως παπούτσια και τσάντες.

Το δέρμα ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο

Όπως κάθε φθινόπωρο, δροσερά δερμάτινα κομμάτια είναι ξανά στη λίστα επιθυμιών μας για αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, τώρα γνωρίζουμε το δέρμα σε όλες του τις μορφές.

Είτε πρόκειται για παλτό, σακάκι, παντελόνι, φόρμα, φούστα ή φόρεμα, το δερμάτινο, θα κυριαρχήσει στον κόσμο της μόδας το 2021/22. Τα εξαιρετικά μαλακά δέρματα που δημιουργούν νέες σιλουέτες και σχήματα, καθώς και vegan εναλλακτικές, είναι ένα καυτό θέμα στη γυναικεία μόδα.

Leave a Reply

Exit mobile version