Τριήμερο φεστιβάλ γνώσης στο HYP Learning+

Ανοιχτά μαθήματα ελληνικών, ισπανικών και τουρκικών, language cafe, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά workshop σε περιμένουν για να γνωρίσεις μέσα από αυτά τον κόσμο της βιωματικής μάθησης, σε μία τριήμερη γιορτή γνώσης.

trihmero festival gnwshs

Ο οργανισμός HYP Learning+ αποτελεί οργανικό κομμάτι της Hellenic Youth Participation και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης 4C και στοχεύει στο να συμβάλει στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση ενηλίκων. Ξεκινώντας τη νέα χρονιά με νέο όραμα, διοργανώνουμε μαθήματα ξένων γλωσσών, σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας και workshops, βασισμένοι στη μη τυπική μάθηση και την προσωπική ανάγκη του μαθητή.

Με εργαλεία μας τη γνώση, τη βιωματική μάθηση, τις νέες εμπειρίες, την ατομική και τη συλλογική προσπάθεια και ευθύνη, μέσα από την προσωπική εξέλιξη του καθενός, μπορεί ο κόσμος αυτός να γίνει καλύτερος.

Μπορείτε να δείτε όλο το καινούργιο πρόγραμμα μαθημάτων και το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο site, https://learninghyp.wixsite.com/hyplearning

Ο χώρος τηρεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και η είσοδος γίνεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε με τεστ αντιγόνου, εντός 48 ωρών.


Για περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά 12:00-21:00,
-ηλεκτρονικά στο learning.hyp@gmail.com
-τηλεφωνικά στο 2112163657
-από κοντά στην Hellenic Youth Participation, Δημητρίου Σούτσου 10, Πλατεία Μαβίλη,
Μετρό Αμπελόκηποι ή Μέγαρο Μουσικής.


Μην σταματάς.

Keep Learning. HYP Learning+.