ΕΑΠ: Online η απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι η διεξαγωγή των Τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, λόγω της πανδημίας (Covid-19), θα πραγματοποιηθεί μέσω live streaming εντός του Νοεμβρίου 2021, όπου και θα αναγνωστούν τα ονόματα των αποφοίτων ανά Σχολή και ανά Πρόγραμμα Σπουδών, παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, των Αντιπροέδρων της και του Κοσμήτορα κάθε Σχολής.

eap

Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας (www.eap.gr), όπου και θα ενημερωθείτε για τις ακριβείς ημερομηνίες, το πρόγραμμα των Τελετών και το σύνδεσμο μέσω του οποίου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις Τελετές. Επίσης στο ακαδημαϊκό σας email θα λάβετε ενημερωτική επιστολή με περισσότερες πληροφορίες.  

Μετά την ολοκλήρωση των Διαδικτυακών Τελετών, θα ακολουθήσει η αποστολή των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης μαζί με επιπρόσθετα έγγραφα σε κάθε απόφοιτη/το μέσω συνεργαζόμενης με το ΕΑΠ εταιρίας ταχυμεταφορών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση εκ μέρους σας.

Υπογραμμίζεται ότι η τελετή αφορά τους φοιτητές των Προγραμμάτων Σπουδών με Θ.Ε. εξαμηνιαίας διάρκειας, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, καθώς και τους φοιτητές των Προγραμμάτων Σπουδών με Θ.Ε. ετήσιας διάρκειας που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους κατά την περίοδο παρουσιάσεων Διπλωματικών Εργασιών του Μαΐου 2021.