The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το Meet Market, η ζωντανή πλατφόρμα συνάντησης της δημιουργικής Αθήνας του σήμερα, υποδέχεται το φθινόπωρο στις 16 & 17 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

the meet market

Καλοσχεδιασμένα ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων σχεδιαστών, χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά τέχνης με άποψη, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα με θεμιτές ατέλειες, παραδοσιακά τρόφιμα μικρών παραγωγών, eco living προϊόντα και άλλα πολλά θα γεμίσουν την “Κεντρική Αυλή”, το “Προαύλιο Μηχανουργείου” και το κτίριο “Μηχανουργείο”.

Το παρόν θα δώσουν πάνω από 100 ελληνικά brands ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων, εκ των οποίων 20 θα συμμετέχουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας τις φρέσκες ιδέες τους μέσα από μια αγορά που συνεχώς μεταβάλλεται, εξελίσσεται και κρύβει ιστορίες δημιουργικών προσωπικοτήτων.

Οι συνήθεις ύποπτοι DJ μας θα επιμεληθούν το μουσικό χαλί του Σαββατοκύριακου με non stop dj sets ενώ το μωσαϊκό του Meet Market θα συμπληρωθεί από εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, street food λιχουδιές και κοκτέιλ. Eπιπλέον, με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο – Info point της διοργάνωσης θα μπορείτε αμέσως να πάρετε μέρος στην κλήρωση του Meet Market με δώρο 2 καλάθια γεμάτα μικροπράγματα από όλους τους εκθέτες για 2 τυχερούς!

Ζούμε για την ώρα που θα συναντηθούμε, θα ψωνίσουμε, θα περπατήσουμε, θα φάμε και θα πιούμε ξανά κάτω από τις κόκκινες καμινάδες!*Με κύριο στόχο να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και όμορφο διήμερο, κατά την είσοδο σας στην Τεχνόπολη θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης ή Rapid Test ή Self Test Αρνητικού αποτελέσματος το οποίο μπορείτε να δηλώσετε στο https://self-testing.gov.gr/

For the Kids:Κυριακή 17/10 | 16.00-20.00
Tίτλος: ΠαιΖΩντας
Σημείο συνάντησης: Skywalk
*Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.Τι συμβαίνει όταν συνοδοί βουνού και ποταμού, αναρριχητές, ορειβάτες, δάσκαλοι παιδικού θεάτρου και φυσικής αγωγής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί υπαίθριων δραστηριοτήτων και προσκόπων συναντιούνται στο Meet Market; Η διασκέδαση ξεκινά!

Την Κυριακή 17/10 η ομάδα ΠαιΖΩντας έρχεται στο Meet Market στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από τις 16:00 έως τις 20:00 στο Skywalk για υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!