«Your Pet Day» | Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021


Μία ολοήμερη γιορτή με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους μας, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την YOURPET, την πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων.

your pet day

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Οκτωβρίου, μήνα που ο δήμος έχει αφιερώσει στα ζωάκια, η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων μαζί με το Your Pet και τη ραδιοφωνική εκπομπή του Αθήνα 9,84 «Σαν το σκύλο με τη γάτα» προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να περάσουν μερικές ώρες -από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα- με ζώα συντροφιάς που θα βρίσκονται στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης. 

Κτηνίατροι, εκπαιδευτές και groomers θα είναι εκεί και θα προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές σε θέματα που αφορούν την υγεία, τη συμπεριφορά, αλλά και τον καλλωπισμό του αγαπημένου σας κατοικίδιου. 

Παράλληλα στο περίπτερο της YOUR PET θα πραγματοποιηθεί bazaar, όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλοζωικές δράσεις.

Επίσης, ένα περίπτερο της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενεί σκυλάκια που αναζητούν το νέο τους σπιτικό. Είναι μια καλή ευκαιρία όχι μόνο να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για υιοθεσία, αλλά και να ενημερωθείτε για τις υποχρεώσεις που θα έχετε εάν τελικώς πάρετε αυτή την απόφαση. Για το σκοπό αυτό, στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης φιλοζωικές ομάδες και οργανώσεις όπως η SAPT, η SCARS, η Plus2Feet, η Alma Libre, η Animal Welfare Karpathos κ.ά.

Το πρόγραμμα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και πολύ παιχνίδι, αφού μπορείτε -μεταξύ άλλων- να συμμετέχετε με τα ζωάκια σας σε δραστηριότητες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δομάζου.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας εκεί, απαιτείται η χρήση μάσκας.