Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» ανοίγουν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων Εορταγορών με το παραδοσιακό, Φιλανθρωπικό Βazaar τους, που είναι γνωστό για την πλούσια ποικιλία των αντικειμένων και, κυρίως, για τις καταπληκτικές ευκαιρίες που διαθέτει σε ρούχα και αξεσουάρ!

xristougenniatiko bazaar

Έτσι, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω covid, οι «Φίλοι της Μέριμνας», το Σωματείο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ιδρύθηκε για να προσφέρει στήριξη στους σκοπούς της Μέριμνας και στα παιδιά που χρειάζονται τις υπηρεσίες της, μας περιμένουν στο δέκατο έβδομο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar που διοργανώνουν και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από την Πέμπτη 11 έως το Σάββατο 13 Νοεμβρίου.


Ειδικά την Παρασκευή το μεσημέρι, θα είναι εκεί και ο αγαπημένος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης, που θα υπογράφει και αντίτυπα του βιβλίου του. Κατά τα άλλα, όσοι βρεθούμε εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική, γιορτινή ατμόσφαιρα και να περιηγηθούμε σε ένα πολύχρωμο «παζάρι», που θυμίζει παριζιάνικη ανοιχτή αγορά και προσφέρει μια καταπληκτική ποικιλία από πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, πολλές γλυκές λιχουδιές -όπως αρωματικές σπιτικές μαρμελάδες- γούρια κι ένα σωρό υπέροχα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, καθώς και μια εκλεκτή συλλογή από εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα – όλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Μεγάλες είναι φέτος οι εκπλήξεις και στη λαχειοφόρο αγορά του Χριστουγεννιάτικου Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», με ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα, όπως ταξίδια, ηλεκτρικό ποδήλατο, ηλεκτρικά πατίνια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Βazaar, είναι:

-Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 14.00 – 20.00
-Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 10.00 – 20.00 &
-Σάββατο 13 Νοεμβρίου, 10.00 – 17.00

Επίσης, μην ξεχάσετε, είτε μπαίνοντας στο Βazaar για να πάρετε δύναμη για τις αγορές σας, είτε βγαίνοντας, για να τις γιορτάσετε, να κάνετε μια στάση στο μικρό «τοπικό» café, στην είσοδο. Εκεί θα απολαύσετε φρέσκους βιολογικούς χυμούς, smoothies και μια πλούσια ποικιλία αρωματικών καφέδων, που θα σας φτιάξουν τη μέρα!Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις του Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», θα διατεθούν για το έργο και
τις υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν η Μέριμνα, όπως οι παρακάτω:

• «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα (παιδίατροι, νοσηλευτές, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) προσφέρει ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες κατ οίκον, στο παιδί που πάσχει από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, αλλά και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
• «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ψυχολογική στήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους στο παιδί-έφηβο και την οικογένειά του, που πενθούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.Επικοινωνία:
«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 | Τηλ. 210 6842833, κα Χριστίνα Ποτήρη.
info@friendsofmerimna.gr