Gogol Bordello | Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Οι Gogol Bordello επιστρέφουν στην Ελλάδα µετά από 8 χρόνια απουσίας!!! Στις 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχόπολη Δήμου Αθηναίών.

gogol bordello τεχνοπολη

Οι εκρηκτικοί gypsy punk rockers ιδρύθηκαν το 1999 στη Νέα Υόρκη και πήραν το όνοµα τους από τον κλασσικό Ρώσο συγγραφέα Ουκρανικής καταγωγής Νικολάϊ  Γκόγκολ, αλλά και από την λέξη “πορνείο” στην Ιταλική γλώσσα. 

Μέχρι και σήµερα έχουν κυκλοφορήσει 7 studio albums και έχουν εµφανιστεί ζωντανά στα µεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσµου, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο ξεσηκωτικού  συγκροτήµατος στον πλανήτη. Με το ακορντεόν και το βιολί να αποτελούν τα κυρίαρχα όργανα στη µουσική τους, οι Gogol Bordello δηµιούργησαν τον δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο, ο οποίος συνδυάζει την µουσική των Ροµά της Ανατολικής Ευρώπης, απ’ όπου κατάγονται και τα περισσότερα µέλη τους, µε το punk, αλλά και το dub. 

Φηµίζονται για τις γεµάτες ενέργεια ζωντανές εµφανίσεις τους, στις οποίες συγκρότηµα και κοινό γίνονται ένα και µετατρέπουν την κάθε βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι που όλοι πρέπει να ζήσουν.

Οι Gogol Bordello θα εµφανιστούν την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχνόπολη Δήµου Αθηναίων. 

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν µελλοντικά.