Θερμό χειροκρότημα απέσπασαν οι συντελεστές της ταινίας “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943” στην επίσημη πρεμιέρα!

Οι συντελεστές της ταινίας απέσπασαν το θερμό, παρατεταμένο χειροκρότημα των καλεσμένων στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943” που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Λυρικής Σκηνής – Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ.

καλαβρυτα 1943 πρεμιερα

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας – ανάμεσά τους και διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί –  φωτογραφήθηκαν και παρέθεσαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε και η προβολή του βίντεο, ως φόρο τιμής για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο, στον μεγάλο απόντα της βραδιάς, τον θρυλικό ηθοποιό, υποψήφιο για 2 Όσκαρ και πρωταγωνιστή της ταινίας, Max Von Sydow, ο οποίος απεβίωσε τον Μάρτιο του 2020.

Η ταινία “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943” θα βγει πανελλαδικά στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου από την Tanweer.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σε σκηνοθεσία: Νικόλα Δημητρόπουλου και σε σενάριο: Δημήτριου Κατσαντώνη

Πρωταγωνιστούν: Max Von Sydow, Astrid Roos, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Martin Laer, Alice Krige, Tomas Arana, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλης

Παραγωγή: Foss Productions

Σύνοψη

Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Η ταινία “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021  από την Tanweer.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943 - Official Trailer
πανεπιστημιο μακεδονιας webinar

Πα.Μακ. | Webinar Γραφείου Διασύνδεσης: “Be Your Own BOSS”

oikonomiko panepistimio

Ο.Π.Α.: νέα διάκριση στο πεδίο των «Οικονομικών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων»