4 Προτάσεις για γυναικεία δώρα

Όταν πρόκειται να κάνετε δώρο στη μαμά, την αδερφή, την κοπέλα σας ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στον κύκλο σας, τα καλύτερα δώρα για τις γυναίκες σημαίνουν πολλά περισσότερα απο μία απλή χειρονομία.

προτασεις γυναικεία δώρα

Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε ταυτόχρονα εύκολες και δύσκολες σε ότι αφορά τα δώρα. Από την μία υπάρχουν άπειρες θα λέγαμε επιλογές από πράγματα που μπορείτε να μας χαρίσετε , από την άλλη πρέπει να ξέρετε τα γούστα μας πολύ καλά, είτε είστε το αγόρι μας, είτε η κολλητή μας, είτε η μαμά και ο μπαμπάς μας.  

Από όμορφα κοσμήματα μέχρι τα απαραίτητα για την βιβλιοθήκη μας και κομψές προσθήκες για την διακόσμηση του σπιτιού, συγκεντρώσαμε δεκάδες προσεγμένα δώρα για γυναίκες — ανεξάρτητα από ποιον ψωνίζετε ή ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας. Και μπορούμε να προσθέσουμε: Σίγουρα δεν χρειάζεστε μια ειδική περίσταση, όπως μια επέτειο, τη γιορτή της μητέρας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ακόμα και τα γενέθλιά μας, για να μας χαρίσετε ένα όμορφο, ξεχωριστό δώρο, το οποίο πραγματικά θα λατρέψουμε, μόλις το δούμε.

Ένα δώρο που απλά δείχνει την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας είτε υπάρχει αφορμή, είτε όχι, είναι πάντα ευπρόσδεκτο – και αναμφισβήτητα πιο ωραίο, όταν δεν το περιμένουμε.


Τούτου λεχθέντος, τα Χριστούγεννα θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε, οπότε το να κάνετε τα δώρα σας νωρίς φέτος για να αποφύγετε καθυστερήσεις στην αποστολή και την κατασκευή είναι σίγουρα η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε σίγουρα υπέροχες ιδέες για δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στις γυναίκες της ζωής σας!


Προτάσεις για δώρα


Ημερολόγιο 

Σε πολλές γυναίκες αρέσει να έχουν κάθε χρόνο ένα νέο ημερολόγιο-αντζέντα που θα σημειώνουν τα ραντεβού τους.


Ρούχα 

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει να αγοράζει νέα ρούχα; Μπορείτε λοιπόν να κάνετε δώρο μια δωροεπιταγή από το αγαπημένο της κατάστημα ή να πάρετε ένα πλεκτό ρούχο, για παράδειγμα, πουλόβερ που είναι πολύ της μόδας φέτος.


Κεριά 

Σαν ρομαντικές ψυχές, που είμαστε οι γυναίκες, τρελαινόμαστε για κεριά με ωραίες μυρωδιές.


Καλλυντικά

Ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, μια μαύρη μάσκαρα ή ρουζ είναι μερικές safe επιλογές για δώρα, όπως και ένα νεσεσέρ με κρέμες ενυδάτωσης.