Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει | Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου

Την Τετάρτη 01/12, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται στον πιο μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό της πόλης για ακόμη μια φορά.

χριστουγεννα στο σταυρος νιαρχοσ

Το πρώτο βράδυ του Δεκέμβρη, τα αμέτρητα γιορτινά φώτα ανάβουν, χαρίζοντας τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού και τα στολισμένα έλατα της Αγοράς! Ένα φεστιβάλ φωτός δίνει λαμπερό τόνο στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: τέσσερις Φωτιστικές Εγκαταστάσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών του εξωτερικού και μια ελληνική συμμετοχή μαγνητίζουν τα βλέμματα δημιουργώντας μια ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα που θα αποτελέσει το σκηνικό των Χριστουγεννιάτικων αναμνήσεών μας.

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 19.00 ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με την ιδιαίτερη σύμπραξη της νεανικής ορχήστρας και χορωδίας του εκπαιδευτικού μουσικού προγράμματος κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece και του εκρηκτικού συγκροτήματος ONIRAMA, με τη μοναδική σκηνική παρουσία του frontman τους, Θοδωρή Μαραντίνη. Μαζί παρουσιάζουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αλλά και διεθνείς επιτυχίες, συνδεδεμένες με την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου, σε νέες, ανατρεπτικές διασκευές. Η ξεχωριστή αυτή βραδιά, με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη, φωτίζεται όχι μόνο από τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό, αλλά και από αγαπημένες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, οι οποίες ξετυλίγονται στη σκηνή της Αγοράς και έρχονται να δώσουν τη «μαγιά» για την εμπειρία των φετινών γιορτών.

Ελάτε να ζήσετε από κοντά την πιο φωτεινή εμπειρία των Χριστουγέννων, παρακολουθώντας τους χώρους του ΚΠΙΣΝ να μεταμορφώνονται ο ένας μετά τον άλλον σ’ ένα τόπο μαγικό πλημμυρισμένο στο φως και τη μουσική! Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού ανάβουν, τα  έλατα της Αγοράς αποκαλύπτονται σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνουν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρασύρουν ακόμη και τα Σιντριβάνια στο Κανάλι, που συμμετέχουν με τον δικό τους θεαματικό τρόπο.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:
Η μεγάλη γιορτή θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω live-streaming σε αυτή τη σελίδα, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook (@SNFCC) και στο κανάλι του στο YouTube.

Μουσική Διεύθυνση:
José Ángel Salazar Marín
 
Ερμηνεύουν:
ONIRAMA
El Sistema Greece Youth Orchestra
El Sistema Greece Youth Choir (Μουσική προετοιμασία: Βάγια  Παπαγιαννοπούλου)
 

Τετάρτη 01/12 | 19.00
 Αγορά

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, με σειρά προτεραιότητας, χωρίς προκράτηση θέσης. Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού COVID-19, για την είσοδο σας στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Για ανήλικους από 12 έως και 17 ετών ισχύει η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, βεβαίωσης διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών), ενώ οι ανήλικοι από 4 έως και 11 ετών μπορούν εναλλακτικά να προσκομίσουν δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου. Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονος έλεγχος ταυτοπροσωπίας, όπως προβλέπει ο νόμος.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα παραπάνω δεδομένα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόσβαση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα παραμείνει ελεύθερη.