10 σημάδια ότι είσαι ένα πολύ «χριστουγεννιάτικο» άτομο!

Εάν τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη σου εποχή του έτους και ανυπομονείς, ας  συγκρίνουμε τον ενθουσιασμό σου για να δούμε αν είσαι το πιο χριστουγεννιάτικο άτομο εδώ μέσα. 

χριστουγεννιατικο ατομο

Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα σημάδια για να δεις πόσο χριστουγεννιάτικο άτομο είσαι πραγματικά.

1. Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια δεν μπορούν ποτέ να προβληθούν πολύ νωρίς

Μπαίνεις σε ένα κατάστημα τον Νοέμβριο και ακούς τις πρώτες νότες ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού με απόλυτη απόλαυση. Καθώς κοιτάς γύρω στο κατάστημα περιμένοντας να δεις περισσότερα χαμόγελα, διαπιστώνεις ότι κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο χαρούμενα και συχνά συνοδεύονται από δυσαρεστημένες διαμαρτυρίες για το γεγονός “Δεν είμαστε ακόμη στον Δεκέμβριο!” Αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να τραγουδάς σε όλους τους στίχους. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει την εορταστική επιτυχία της Mariah Carey «All I Want For Christmas Is You». 

2. Τα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ γίνονται τα ρούχα σου για τον Δεκέμβριο

Μάλλινα, ζεστά και διασκεδαστικά, έχεις μια ολόκληρη γκάμα από αυτά τα εορταστικά πουλόβερ, από ένα  χουχουλιάρικο με μια κόκκινη μύτη Rudolph, μέχρι ένα πουλόβερ με νιφάδες χιονιού. Κάθε ένα ταιριάζει σε μια διαφορετική γιορτινή περίσταση.

4.   Η διακόσμηση με φωτάκια των Χριστουγέννων είναι απαραίτητη

Σου αρέσει να βλέπεις τα σπίτια που βάζουν  έξω κάθε χρόνο  φωτισμένους τάρανδους στον κήπο και πολύχρωμα φώτα που πέφτουν κάτω από τους τοίχους. Κάποιοι μπορεί να το ονομάσουν υπερβολικό, αλλά το εσύ ονομάζεις εορταστικό! Φυσικά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο δικό σου μπαλκόνι, στο τζάκι,στο κρεβάτι, παντού βάζεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια κάθε χρόνο.

5. Είσαι ένας φανατικός θαυμαστής των Χριστουγέννων

Σου αρέσουν όλες οι εορταστικές ταινίες που υπάρχουν από τις κλασσικές όπως το  Home Alone, A Christmas Carol, αλλά και πιο σύγχρονες όπως το Love Actually, The holiday. Μάλιστα μπορείς να βλέπεις χριστουγεννιάτικες ταινίες σε όλες τις  εποχές του χρόνου – είναι τόσο ευχάριστες!

6. Πολύς χρόνος και προσπάθεια περνά στην εορταστική διακόσμηση 

Ψώνια για νέα φώτα, στολίδια και πούλιες σε γεμίζουν ευτυχία. Γνωρίζεις ήδη ακριβώς πώς θα είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, μαζί με τις διακοσμήσεις της οροφής και τη ρύθμιση του τραπεζιού. Αλλά έχεις σχεδόν πάρα πολλά στολίδια για να διαλέξεις, ώστε να έχεις απεριόριστες επιλογές διακόσμησης.

7. Αγοράζεις πάρα πολλά δώρα

Είναι εύκολο να παρασυρθείς με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, και προτού το καταλάβεις τα δώρα κάτω από το δέντρο δεν είναι πλέον σε έναν αρκετά τακτοποιημένο κύκλο, αλλά χύνονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

8. Η διάδοση των Χριστουγέννων και του ενθουσιασμού είναι η ετήσια αποστολή σου

Μπορεί να προκαλείς την νευρικότητα μερικών φίλων και της οικογενείας, αλλά ποτέ δεν θα σταματήσεις να μιλάς  για το πόσο υπέροχα είναι τα Χριστούγεννα και  να προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να αισθανθούν τόσο ενθουσιασμένοι όσο εσύ. 


9. Φαντάζεσαι το χριστουγεννιάτικο δείπνο για πάρα πολύ καιρό

Το χριστουγεννιάτικο γεύμα είναι το γαστρονομικό αποκορύφωμα της χρονιάς σου. Απλώς δεν μπορείς να πάρεις αρκετή γαλοπούλα,  και ψητά, οπότε ξοδεύεις υπερβολικό χρόνο ονειροπόλησης για το δείπνο πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων.

10. Προγραμματίζεις για την περίοδο των διακοπών μήνες νωρίτερα

Τίποτα δεν θα σε εμποδίσει να απολαύσεις την αγαπημένη σου εποχή του χρόνου. Φροντίζεις να κάνεις κράτηση για διακοπές τα Χριστούγεννα πολύ νωρίτερα και να έχεις σχέδια με τους φίλους και την οικογένειά σου ταξινομημένα εγκαίρως. Ακόμη και φέτος που θα μείνουμε αναγκαστικά όλοι σπίτι, έχει ήδη σκεφτεί πολλούς τρόπους για να περάσεις τέλεια τις γιορτές.