Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δείτε στο Netflix

Ίσως είναι η χριστουγεννιάτικη χαρά που κάνει τις καρδιές μας πιο ανοιχτές σε ταινίες γεμάτες ρομαντισμό. Μπορεί να έχουμε επηρεαστεί και από το γιορτινό κλίμα και τα χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια.

χριστουγεννιατικεσ ταινεισ Netflix

Όποιος κι αν είναι ο λόγος αξίζει να απολαύσουμε πραγματικά μαραθώνιους ταινιών  με χριστουγεννιάτικη νότα.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά κλασικά χριστουγεννιάτικα έργα για όσους έχουν πιο εκλεπτυσμένο γούστο στις ταινίες.

Αλλά το Netflix όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει να μας δείξει μερικές συναρπαστικές ταινίες Χριστουγέννων.

Οπότε ευτυχώς, το Netflix έχει τραβήξει αυτή την τάση και είναι έτοιμο να γεμίσει την ακόρεστη όρεξή μας για κορυφαίες ταινίες με έναν κατάλογο ταινιών για μικρούς και μεγάλους που λατρεύουν τα Χριστούγεννα.

Το Netflix μας χαρίζει συχνά συγκινητικές αφηγήσεις. Πάρτε την αγαπημένη σας κουβέρτα, μια ζεστή σοκολάτα και ετοιμαστείτε. Έχει πολλά χριστουγεννιάτικα έργα για να μας  ευχαριστήσει ολους.

Εδώ είναι οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix.

Love Hard

Η Nina Dobrev πρωταγωνιστεί ως μια αισιόδοξη και ρομαντική γυναίκα, τα ερωτικά  σχέδια της οποίας τελικά ναυαγούν. Τι θα κάνει όταν θα μάθει ότι το άτομο με το οποίο συνομιλούσε, τον οποίο υποδύεται ο Jimmy O. Yang, χρησιμοποιούσε φωτογραφίες ενός άλλου στο προφίλ του;  

Single All the Way

Το Single All the Way είναι η πρώτη ταινία του Netflix,  που επικεντρώνεται σε ένα queer ζευγάρι. Πάντα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Single All The Way | Official Trailer | Netflix

A Boy Called Christmas

Ακολουθώντας τα βήματα των υπολοίπων ιστοριών που εξιστορούν την καταγωγή του Άγιου Βασίλη, το A Boy Called Christmas είναι μια έξυπνη αναπαράσταση του πώς ένας νεαρός Άγιος Νικόλαος έφτασε να βρει τον σκοπό του. Με ένα καστ που περιλαμβάνει την Kristen Wiig, τον Henry Lawfull, τον Toby Jones και τη Sally Hawkins και απίστευτα ειδικά εφέ, αυτό είναι άλλη μια  εξαιρετική πρόταση  για μια οικογενειακή βραδιά ταινιών Χριστουγέννων!

A Boy Called Christmas | Official Trailer | Netflix

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Μία από τις νεότερες γιορταστικές ταινίες του Netflix έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας τέλειας χριστουγεννιάτικης ιστορίας. Κάποιος έχασε την πίστη του στις διακοπές των Χριστουγέννων, υπάρχει  μοναξιά και μετά έχουμε αναβίωση του πνεύματος, χάρη στην αγάπη και τη συντροφιά ενός χαμένου μέλους της οικογένειας. Επιπλέον υπάρχει μπόνους πόντους για να μην δείτε απλώς την ίδια, χριστουγεννιάτικη αφήγηση που χρησιμοποιείται υπερβολικά κάθε χρόνο.

Jingle Jangle: A Christmas Journey | Everything is Possible | Official Trailer | Netflix

Ο Ιππότης πριν από τα Χριστούγεννα

Μια πανέμορφη γυναίκα απογοητευμένη από την προοπτική να βρει την αληθινή αγάπη συναντά έναν πανέμορφο άντρα που ίσως της αλλάξει γνώμη. Ανεξάρτητα από το πόσο τετριμμένη μπορεί να είναι η πλοκή, αυτή η ταινία φέρνει μια νέα νέα στροφή στο κλασικό τροπάριο των χριστουγεννιάτικων ρομαντικών ταινιών. Η Βανέσα Χάτζενς πρωταγωνιστεί ως δασκάλα που βρίσκει τον εαυτό της να φλερτάρεται από έναν ιππότη που ταξιδεύει στο χρόνο.

THE KNIGHT BEFORE CHRISTMAS Trailer (2019) Netflix