Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του «ΕΡΜΗ» και Εθελοντική Αιμοδοσία

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης,  το ΟΠΑ υλοποιεί δύο ενέργειες, συναισθανόμενο την ευαισθησία της κοινότητας απέναντι στους συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

χριστουγεννιατικο παζαρι ερμη

Θα φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ», κάνοντας την αρχή για μία συνεργασία που θα βελτιώνει την καθημερινή εμπειρία των  Ατόμων με Αναπηρίες, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης.

Για τον σημαντικό αυτό σκοπό, οι Πρυτανικές Αρχές καλούν τα μέλη της κοινότητας του ΟΠΑ:

  • να συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του σωματείου, όπου θα πωλούνται χειροποίητες κατασκευές (γούρια, κεριά, στολίδια  και δωράκια) φτιαγμένες με αγάπη και φαντασία από τα παιδιά του ΕΡΜΗ και
  • να συνεισφέρουν στην συγκέντρωση τροφίμων (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, πουρές πατάτας σκόνη, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες τόνου) για τις καθημερινές ανάγκες σίτισης των παιδιών του Ιδρύματος.

Τα προσφερόμενα είδη  θα συλλέγονται στο χώρο του bazaar που θα πραγματοποιηθεί  15 και 16 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου από τις 9.30 έως 12.30 το μεσημέρι.

Παράλληλα,  το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει την 58η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία  με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού» και  καλεί όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να προσφέρουν ένα δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθεάτρο Αντωνιάδου από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου στις 15 και 16 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00 μ.μ

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν εκτυπώσει και συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με ραντεβού, στο τηλέφωνο 210 8203216 κυρία Α. Αργυροπούλου.

« Σε ένα τέταρτο, χαρίζεις δώρο υπέρτατο! »

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας και σας περιμένουμε όλους