Δωρεάν Online Event: Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών από Ενήλικες με Μαθησιακές Δυσκολίες

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Δωρεάν Διαδικτυακή Εκδήλωση με τίτλο “Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών από Ενήλικες με Μαθησιακές Δυσκολίες”, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, από τις 15:00 μ.μ. έως τις 17:00 μ.μ., στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου IRENE : Increase the empoweRment of adults and migrants with spEcific learNing disordErs”.

εκμαθηση ξενων γλωσσων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα IRENE παραδοτέα, που αναπτύχθηκαν με την μορφή διαδραστικών εργαλείων, οπτικοακουστικού υλικού, και ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα, τα IRENE πνευματικά αποτελέσματα είναι:

-Συγκριτική Ανάλυση: Πρόκειται για ένα αρχείο με ευρήματα και συμπεράσματα σε θέματα μεθοδολογίας της διδασκαλίας ξένων γλωσσών για ενήλικες με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

-Σχεδιασμός Εκπαιδευτικού Υλικού: Το συγκεκριμένο παραδοτέο περιγράφει το μοντέλο για το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, τα γνωστικά αποτελέσματα, τη δομή της πλατφόρμας, τα υλικά διδασκαλίας και την αξιολόγηση των περιεχομένων.

-Πολύγλωσση Πλατφόρμα IRENE για Διαδικτυακή Εκμάθηση: Η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί για την εκμάθηση των παρακάτω επτά γλωσσών: Δανέζικα, Ολλανδικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Πληροφορίες συμμετοχής: 

  • Η διεξαγωγή της Δωρεάν Διαδικτυακής Εκδήλωσης θα γίνει στα ελληνικά.
  • Για εγγραφή και συμμετοχή, πατήστε εδώ.
  • Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.