Magic Open XMAS στο River West

Ο νέος εξωτερικός χώρος του RIVER WEST OPEN γίνεται η ιδανική «πίστα» για το μαγικό τρενάκι των Χριστουγέννων, το οποίο ταξιδεύει τους μικρούς φίλους του εμπορικού κέντρου σε μια φανταστική διαδρομή ανάμεσα σε πράσινα μονοπάτια, ποταμάκια, καταρράκτες και φωτισμένα δέντρα από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα έως το τέλος του χρόνου.

riverwest

Το ξωτικό σταθμάρχης δίνει το σήμα και το ταξίδι ξεκινά, χαρίζοντας μια πολύ όμορφη εμπειρία στα παιδιά, συνοδεία χριστουγεννιάτικων παραμυθιών και ιστοριών.
Τα ξωτικά όμως δεν τα βρίσκουμε μόνο εδώ… Εάν είστε τυχεροί εκεί που περπατάτε ανέμελα ή χαζεύετε κάποια στολισμένη βιτρίνα, μπορεί να πεταχτεί κάποιο σκανταλιάρικο ξωτικό και να σας αιφνιδιάσει, γι΄αυτό να έχετε το νου σας!

Τον κόσμο του RIVER WEST έρχεται να συναρπάσει και μία τεράστια, ολοζώντανη, κινούμενη χιονόμπαλά που εμφανίζεται και μας κάνει να πιστεύουμε πως στα Χριστούγεννα όλα μπορούν να συμβούν.


Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ετοιμαστείτε για Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες, φωτογραφίες, βόλτες και γιορτινές αγορές και απολαύστε μαζί μας την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου… το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε OPEN στη μαγεία των ημερών!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ RIVER WEST ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ OPEN ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ· Μηχανοκίνητο τρενάκι για βόλτες με παραμύθια και Χριστουγεννιάτικη διάθεση· Κινούμενη snow globe για αξέχαστες γιορτινές φωτογραφίες· Σκανταλιάρικα ξωτικά που καλωσορίζουν μικρούς και μεγάλους·

Παρασκευή 17.12 έως και Παρασκευή 31.12