Νατάσσα Μποφίλιου: ανεβαίνει στη σκηνή του ανανεωμένου VOX

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ανεβαίνει από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένες παραστάσεις μαζί με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου VOX, για να παρουσιάσει επιτέλους την ιδανική εκδοχή της αγαπημένης πλέον “Εποχής του Θερισμού”.

μποφιλιου στο vox


Η “Εποχή του Θερισμού”, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των ακροατών σε δύσκολες
συνθήκες και ταξίδεψε συναυλιακά με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Φέτος το χειμώνα, βρίσκει τον σταθερό προορισμό της στο VOX της Ιεράς Οδού, σε μια παράσταση γεμάτη δυναμισμό και όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια δύο χρόνων αποχής από τις αθηναϊκές σκηνές.


Τα τραγούδια της “Εποχής του Θερισμού” και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους θα παρουσιαστούν με τις σκηνικές συνθήκες που ονειρεύτηκε η αγαπημένη καλλιτεχνική τριάδα, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη πάθος, έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου.


“Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει απο την πρώτη μερα της, μεγαλες στιγμες! Είμαστε
ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της χρονιας, αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλιες μας.


Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!”

Περισσότερα εδώ.