Ελευθερία Αρβανιτάκη Acoustic: στο Radio City Theatre

H Ελευθερία Αρβανιτάκη εγκαινιάζει το ανακαινισμένο RADIO CITY σε μια μοναδική βραδιά στην Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022.

ελευθερία αρβανιτάκη

Η συναυλία μεταφέρεται τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 λόγω κρούσματος Covid-19 στο ευρύτερο καλλιτεχνικό μας σχήμα. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά.

Η διαχρονική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται προλόγους και ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι σπουδαία στην τέχνη της, έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γεμάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας κι έχουν νικήσει το χρόνο.

Η παράσταση “Acoustic” μετά την επιτυχημένη της πορεία στην Ισπανία όπου μάγεψε το κοινό στην Μάλαγα, την Μαδρίτη και την Βαρκελώνη έρχεται για μία μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη και το ανακαινισμένο RADIO CITY λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Είναι μια παράσταση ακουστική με την Ελευθερία να πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες: τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο. 

Στην παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά, θα ταξιδέψουμε στην Θράκη αλλά και στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα τραγουδήσουμε μαζί της γνώριμα χασάπικα αλλά και τα καινούρια της διασκευασμένα από το σπουδαίο αυτό τρίο μουσικών.

Η μοναδική σε ενέργεια και διάθεση Θεσσαλονίκη ανοίγει την αγκαλιά της και περιμένει με λαχτάρα την αγαπημένη ερμηνεύτρια και την μπάντα της. 

Το RADIO CITY, το θέατρο των πιο επιτυχημένων παραστάσεων με τη μεγάλη καλλιτεχνική ιστορία του, ανακατασκευάστηκε πλήρως σύμφωνα με τις προδιαγραφές μεγάλων, διεθνών θεάτρων και μας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία καθώς μετά και την ανακαίνισή του είναι από τα ωραιότερα θέατρα της χώρας μας! 

Προπώληση μόνο μέσω www.viva.gr 

Ώρα έναρξης: 21:00

ΤΙΜΕΣ
VIP 35€
Α ΖΩΝΗ 25€
Β ΖΩΝΗ 20€
Γ ΖΩΝΗ 15€