Νόβακ Τζόκοβιτς: τοποθετήθηκε για τη φωτογράφιση και για τη δήλωση

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και όλα αυτά που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα.

νοβακ τζοκοβτις

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε, με ένα ποστ στο Instagram, να το τοποθετηθεό τόσο για την εμφάνισή του στην εκδήλωση στη Σερβία έχοντας κορονοϊό όσο και για τη ψευδή δήλωση της φόρμας ταξιδιώτη κατά την άφιξή του στην Αυστραλία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξήγησε ότι στις 14 Δεκεμβρίου βρέθηκε σε ένα αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι όπου διαπιστώθηκε ότι ένας αριθμός ατόμων βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊο΄. Έκανε rapid test στις 16 Δεκεμβρίου και βρέθηκε αρνητικό και την ίδια ημέρα έκανε και ένα PCR test.

Στις 17 Δεκεβρίου βρέθηκε σε ένα τέννις event στο Βελιγράδι για να δώσει βραβεία σε παιδιά και πριν από την εκδήλωση έκανε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό.

Μετά την εκδήλωση του ήρθε το αποτέλεσμα του θετικού PCR TEST.

Στις 18 Δεκεμβρίου είχε κανονισμένη μία συνέντευξη κι ενώ ακύρωσε όλες του τις συναντήσεις, κράτησε μόνο αυτό. Τήρησε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και φορούσε μάσκα εκτός από τη στιγμή που τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες.

Απολογείται γι’ αυτή του την απόφαση καθώς λέει ότι θα έπρεπε ν’ ακυρώσει όλες τις συναντήσεις.

Όσο αφορά τη συμπλήρωση της ταξιδιωτικής φόρμας στο αεροδρόμιο της Μελβρούρνης, λέει ότι δεν τη συμπλήρωσε εκείνος αλλά ένα μέλος της ομάδας του και ότι εκ παραδρομής δεν τικάρανε το σωστό κουτάκι για το αν έχει κάνει άλλο ταξίδι πριν την άφιξή του στην Αυστραλία.

Καταλήγει λέγοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open, μία σπουδαία διοργάνωση.

Τα συμπεράσματα δικά σας.